Nu vei pierde oamenii potriviți

Oamenii potriviți nu te vor abandona atunci când iți va fi greu.

Nu te vor lăsa să treci singură prin situații dificile. Aceștia vor fi alături de tine.

Oamenii potriviți nu vor fugi atunci când iți vei împărtăși deschis sentimentele. Ei nu se vor speria de adevăr. Ei nu te vor jigni. Vor aprecia onestitatea de care dai dovadă. Vor fi acolo pentru tine.  Te vor mângâia, te vor asculta, vor încerca să-ți ofere sfaturi în așa fel încât să faci ceea ce e mai bine pentru tine.

Nu trebuie să-ți faci griji că vei rămâne singură, pentru că oamenii potriviți niciodată nu îi vei pierde. Persoanele care iți lipsesc, oamenii care te-au uitat și au plecat fără să spună vreun cuvânt n-ar trebui să facă parte din viața ta. E mai bine să păstrezi o distanță. Nu ai nevoie de influențe negative. Nu vrei să-ți bați capul cu diferite îndoieli și să te stresezi. Nu ai nevoie de dramă din cauza lor.

Dacă cineva a ieșit din viața ta, nu merita să fie acolo. S-ar putea să-ți lipsească, dar gândește-te la felul în care te-au tratat. Are sens să plângi după cineva care vrea să te lase? Cineva care preferă să fugă în loc să caute soluții?

Este posibil să simți nevoia de a le trimite mesaje, să-i implori să se întoarcă, dar va trebui să accepți ideea că este posibil ca aceștia să nu facă parte din planurile tale de viitor. Poate ar trebui să treci mai departe. Poate ești mai bine fără ei, fără iubirea lor temporară, decât cu ei  

Este posibil ca toată situația aceasta să ți se pară neobișnuită, dar va trebui să crești fără ei. Vei inflori fără ei. Nu poți lăsa această situație să te prindă. Va trebui să accepți și să mergi mai departe fără ei.

Ai încredere în viitor, amintește-ți că oamenii potriviți vor fi alături de tine. Nu te vor abandona. Nu vor ceda ușor.

Oamenii potriviți vor trece prin furtună alături de tine. Vor încerca să te înveselească. Ei vor face eforturi ca durerea ta să dispară. Iar tu, meriți fiecare secundă pe care ei o cheltuiesc pentru tine.

Nu te mai îngrijora pentru oamenii care au ales să plece din viața ta pentru că aceștia nu contează atât de mult cât crezi.

Nu vei pierde oamenii potriviți. Aceștia vor rămâne lângă tine indiferent de ceea ce se va întâmpla. Vor fi acolo atât în zilele bune cât și în zilele mai puțin bune.

adorable bench blurred background 1767434
Nu vei pierde oamenii potriviți

1 thought on “Nu vei pierde oamenii potriviți”

  1. Prietenii lui Dumnezeu, niciodata nu ramân singuri ! Întotdeauna vor fi însotiti de Fiul omului, si mângâiati de Duhul Adevarului, doar sa aleaga constienti si responsabili Calea, Adevarul si Viata …
    Fiti binecuvântati cu iubirea, bucuria, harul si pacea Lui Hristos, care depasesc perceptia simturilor si inteligenta umana !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top