Nu lăsa timpul să-ți fure inocența

Într-o lume în care așteptările sunt atât de mari, una dintre cele mai importante lecții cu care ai să te întâlnești este aceea că maturizarea nu înseamnă să lași urmă ceea ce ești cu adevărat – înaintarea în vârstă nu înseamnă să uiți de tinerețea ta.

Adevărul este că, nu vei fi niciodată prea bătrân să dansezi în ploaie sau pentru a merge pe o bicicletă în noapte cu vântul care îți bate în față și cu toate necazurile tale lăsate în urma ta.

Nu vei fi niciodată prea bătrân să dai volumul la maxim în timp ce asculți melodia ta preferată sau pentru a-ți scrie numele în betonul umed de pe trotuar doar pentru că vrei ca lumea să-și amintească că ai fost acolo.

Nu vei fi niciodată prea bătrân să faci dragoste ca și cum ar fi pentru prima dată. Nu vei fi niciodată prea bătrân să încerci sau să fii la fel de nesăbuit și îndrăzneț așa cum erai odată.

Nu vei fi niciodată prea bătrân să oferi ajutor. Să ții in brațe un vechi prieten. Să ai grijă de mama ta ca și cum ar fi ultimul lucru care te ține aici, pe pământ.

Nu vei fi niciodată prea bătrân încât să ascunzi copilul din tine. În timp ce maturizarea iți poate aduce înțelepciune și putere, spiritul jucăuș, curios din tine iți va face o viață încântătoare și care să merite a fi trăită.

Nu lăsa timpul să-ți fure inocența
Nu lăsa timpul să-ți fure inocența

1 thought on “Nu lăsa timpul să-ți fure inocența”

  1. Când iubesti cu adevarat, absolut si neconditionat timpol & spatiul dispar în neant, iar clipa traita devine infinita…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top