1. Dacă îți plac scenariile bune, acest serial este pentru tine. Dark nu este un serial pe  care îl poți urmări atunci când ești pe jumătate adormit și cauți să te relaxezi. Jantje Friese și Baran bo Odar au conceput un scenariu complex și complicat. De asemenea, este în întregime în limba germană și, prin urmare, trebuie să fii atent (mai ales dacă urmărești cu subtitrare).

2. Este ca o versiune germană a serialului Stranger Things, dar mai întunecată. Există un grup de copii din anii ’80, care călătoresc pe bicicletele lor pentru a se vedea unii cu alții și sunt prinși în propria lor dramă adolescentină.

3.Există, de asemenea, o mulțime de drame pentru adulți. Poveștile încurcate de înșelăciune, minciună și scandal sexual sunt răspândite în tot orașul și îți dai seama foarte repede că aceste povești au fost începute cu ani în urmă.

4. Este un mister. Tocmai când crezi că ai descoperit adevărul, se întâmplă altceva care te face să-ți schimbi total părerea. Nu se poate prevede sfârșitul acestui serial – va trebui să aștepți și să vezi ce se întâmplă.

5. Călătoria în timp este o componentă esențială a acestei povești. Da, călătoria în timp. Orașul mic, Winden, unde are loc toată magia și misterul, este, de asemenea, casa unui portal, o gaură de vierme într-o peșteră a acestui timp și loc. Acest portal permite călătorilor să călătorească în trecut – și chiar și în viitor.

6. Există o societate secretă care se întinde între generații. Da, o societate secretă. Ei sunt Călătorii, un grup de oameni care pot călători în timp prin acest portal. De asemenea, Călătorii sunt destul de înfiorători, deși uneori nu poți fi sigur dacă trebuie să îi iubești sau să îi urăști – încă un exemplu de scenariu exemplar care are loc în acest serial.

Citește și :   130 de chestii pe care le urăsc!

7. Distribuția este fenomenală. Nu trebuie să vorbești și să înțelegi limba germană pentru a viziona acest serial – subtitrările și dublările sunt lucruri frumoase și îți promit că, până la cel de-al doilea episod, nici nu le vei mai observa – și acesta este un testament al abilităților tuturor actorilor.

8. Te face să gândești dincolo de zona ta de confort. În centrul serialului se află conceptul timpului – ce ne face, cum suntem datori și cum nu există niciodată timp suficient. Într-un fel, serialul Dark îți cere să reflectezi asupra modului în care îți petreci timpul.

dark

One thought on “8 motive pentru care vei iubi serialul Dark – Netflix

  1. Timpul si spatiul sunt de fapt doar doua dimensiuni ale percepiei individuale, personale, dintr-o infinitate de dimensiuni spatio-temporale, prin care experimentam fiecare în mod particular, irepetabil si inimitabil, obiectiv, pragmatic, rational-sentimental constient, subconstient, inconstient ori supraconstient, prezentul infinit…
    Fiti binecuvântati si luminati !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: