Dragostea nu se află printre cărțile tale?

Simți uneori că ceva lipsește?

După fiecare conversație veselă și nopți petrecute îmbrățișând pe cineva, ai senzația că încă lipsește ceva. Este ca și cum inima iți spune că persoana de lângă nu este menită să fie cu tine. Sau poate nu te apropii de cineva așa cum dorești. Poate ești frustrat. Nu ești sigur de tine. Începe să lași îndoielile și temerile să-ți împiedice judecata.

Lasă-mă să-ți spun un lucru :  iubirea ar trebui să-ți confere încredere. Dragostea ar trebui să te facă să te simți în siguranță. Dragostea ar trebui să fie fermecătoare și să te facă să crezi în magie și strălucirea ei frumoasă.

Dacă nu te simți bine cu cineva, nu este în regulă. Dacă nu te tratează în felul în care merită să fii tratat, înseamnă că persoana respectivă nu este pentru tine. Dacă iți este greu să găsești sau să păstrezi dragostea, înseamnă că nu ești încă pregătit pentru așa ceva. Chiar dacă crezi că inima este deschisă și pregătită, nu înseamnă că și așa este.

Așadar, dacă nu te simți plin de iubire, cu sau fără cineva sau dacă simți că orice speranță s-a pierdut și iubirea nu se află printre cărțile tale acum, asta se întâmplă pentru că nu este momentul potrivit. Acesta este felul inimii tale de a-ți spune să faci un pas înapoi, să mediteze .

Privește oamenii care au venit și au plecat din viața ta – ei au intrat în mica ta lume pentru un motiv: să te învețe și să iți arate ce merită cu adevărat apreciat. Așadar, dacă Universul pune pe cineva într-o lumină nouă, trebuie să înțelegi că acesta este modul său de a-ți arăta că ceva sau cineva este în drum spre tine.

Citește și :   Tot ceea ce ating devine un succes

Va trebui să înțelegi că vor exista perioade de timp în care lucrurile nu vor decurge așa cum vrei. Dar așa vei crește, vei învăța. Înțelege că există o diferență între a fi singur și a te simții singur și este de datoria ta să recunoști această diferență. Trebuie să faci lucruri care iți aduc bucurie și lasă Universul să lucreze pentru tine.

Iubirea va fi la îndemână doar pentru un timp. În acest moment, dragostea nu este în cărți pentru tine și este în regulă. Ceva mai mare și mai frumos decât ți-ai putea imagina vreodată este pe cale să apară. Vine, cu toate gloria și strălucirea. Pregătește-te!

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: