1. Nimeni nu are permisiunea să te trateze ca pe ultima cârpă. Nici măcar oamenii care te-au crescut.
 2. Nu poți lăsa vinovăția să ajungă la tine. Indiferent prin ce te-a făcut această persoană să treci, oricât de multă ură îi păstrezi în inimă, o parte din tine o va iubi întotdeauna. Îți vei dori întotdeauna ca lucrurile să fi fost diferite. Dar asta nu înseamnă că ai luat o decizie greșită. Nu înseamnă că ar trebui să o contactezi din nou.
 3. Este posibil să iubești pe cineva și să nu vrei să ai nimic în comun cu acea persoană.
 4. Mulți oameni nu vor înțelege decizia ta. Ei te vor încuraja să reiei legătura. Vor spune lucruri precum “familia este cel mai important lucru din lume”. Amintește-ți că ei nu au nicio idee prin ce ai trecut. Nu au dreptul să te judece.
 5. Chiar dacă tu ai fost cel care a decis să plece, respectiva persoană este motivul pentru care relația voastră s-a destrămat. Te-a rănit și te-a rănit până singura opțiune a fost să pleci.
 6. Nu îți poți schimba membrii familiei. Nu ești responsabil de acțiunile lor. Ești responsabil doar de propriile tale acțiuni.
 7. Uneori, oamenii care îți împărtășesc ADN-ul sunt cei care te vor trata cel mai rău. Dar este în regulă, pentru că îți poți crea propria familie. O familie mai bună. O familie pe care tu o vei alege.
 8. Nu ai meritat niciodată să fii rănit de ei. Nu ai greșit cu nimic.
 9. Când elimini o persoană din lumea ta, creezi o reacție în lanț. Vei ajunge să pierzi mai mulți oameni în acest proces – oameni care au ales partea celeilalte persoane – și trebuie să înveți să accepți acest lucru.
 10. A face ceea ce este mai bine pentru tine nu înseamnă că ești egoist.
 11. Ai dreptul să elimini persoanele toxice din lumea ta – chiar dacă aveți o istorie puternică, chiar dacă sunt din familie, chiar dacă au făcut multe pentru tine de-a lungul anilor. Nu ești obligat să-i păstrezi în jur dacă îți provoacă durere. Ai dreptul să-i lași în trecut.
 12. Eliminarea unei familii din lumea ta nu te face să fii o persoană rea. Te face suficient de puternic să faci ceea ce trebuie.
 13. Chiar dacă îndepărtarea este cea mai bună opțiune pentru tine, va durea ca naiba. Nu este niciodată ușor să lași în urmă pe cineva care a făcut parte din viața ta atât de mult timp.
 14. Vei trece peste. Te vei simți mult mai bine în curând.
 15. Nu te mai gândi că s-ar fi schimbat dacă te-ar fi iubit suficient. Acesta este un mod periculos de a gândi. Comportamentul lor mizerabil nu are nimic de-a face cu tine.
 16. Chiar dacă vor exista zile în care îți va fi dor, zile în care vei fi tentat să-ți reaprinzi relația cu ei, trebuie să-ți amintești că ești mai bine fără ei.
pexels fillipe gomes 2092872
Citește și :   Prima iubire nu se uita, dar ultima contează

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: