Iubirea când te cuprinde întreaga ta ființă palpită. O dovedesc bătăile inimii,gesturile cele mai mărunte, cuvintele pe care le rostești și visurile pe care începi să le țeși. Când iubești, trăiești cu adevărat.
Inteligența, frumusețea , banii, succesul sunt ca puful de pe kiwi prin comparație cu fructele pasiunii. Când iubești nu contează restul.
Ochii scânteiază, corpul stă drept, părul flutură , gura se întinde să ofere săruturi. Când iubești , devii mai frumoasă.
Dragostea transformă zgomotul mașinilor în cântec, hamburgerii uleioși în meniuri rafinate, hambarele pline de păianjeni în palate princiare. Când iubești,totul ți se pare frumos.
Păstrezi un bilet detren în cartea preferată, o șuviță de păr în portofel , o scrisoare de dragoste mototolită sub pernă, o mie de fotografii la vedere. Când iubești , adori să te gândești la asta.
Ai traversa dansând orașul pentru un sărut , sfidând noaptea, frigul, ploaia , ca să vă vedeți mai repede, fără să-ți pese de privirile celorlalți,de țânțari și de dezaprobarea unora. Când iubești ,nu ți-e frică de nimic.
Râzi din orice, strigi în pădure , poți să stai fără măncare și apă,împletind coronițe din margarete zile la rând. Când iubești, te porți nebunește.
Tremuri așteptând să sune telefonul,plângi pentru o întălnire ratată, te temi că nu ești ” destul de …” urăști ceasul care-ți arată că e timpul să vă despărțiți.Când iubești, n-ai o clipă de răgaz.
Un ” te iubesc ” face cât o viață întreagă,soarele strălucește chiar și noaptea, grijile pier ca prin farmec, zâmbești toată ziua. Când iubești, ești fericită.
cddd

Citește și :   Copilăria cea mai frumoasă etapă a vieții!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: