Te iubesc. Nu plec pentru că am promis că nu te las – în cele din urmă am motivele potrivite să rămân, și de această dată, voi compensa zilele în care nu am fost lângă tine. Voi compensa zilele în care voiai să renunți la tot iar eu nu eram prezentă pentru a te încuraja să mergi mai departe.

Întotdeauna am crezut în tine chiar și atunci când credeai că nu mai meriți nimic. Îmi pare rău pentru acele zile în care nu am avut timp să te întreb dacă ești în regulă. Îmi pare rău dacă prezența mea nu a fost suficientă pentru a te face să simți că îmi pasă.

Îți promit că voi face totul pentru tine, ca să mă revanșez pentru acele momente în care te-ai simțit singur. Îmi pare rău că nu am fost lângă tine în zilele în care ai simțit că ești un eșec complet ca să te fac să conștientizezi că ești mult mai mult decât crezi.

Am văzut o rază de lumină în cele mai întunecate zile ale tale. Am văzut speranța incomensurabilă în timp ce tu te simțeai pierdut. Am reușit să te iubesc atunci când tu nu erai în stare să o faci.

Am învățat să te iubesc în ciuda celor mai profunde defecte ale tale. Vreau să te fac să te simți mai bine, să te simți iubit – de mine, chiar dacă sunt la fel de complicată ca și tine. Rămân pentru că vreau să-ți fiu alături în momentul în care vocea din capul tău îți spune “Sunt un eșec”, “Nu mai știu ce să mai fac cu viața mea”.

Citește și :   Nu vreau un iubit, vreau un partener

Voi fi aici când aceste gânduri vor începe să te consume din nou, voi fi puternică pentru tine atunci când se va întâmpla. Îți voi aminti în fiecare zi că nu ești singur, că ești uimitor și că poți trece peste de fiecare dată.

Te rog să nu renunți pentru că nici eu n-am renunțat la tine – niciodată nu voi renunța, indiferent de cât de mult ai vrea. Dacă înainte ai avut parte de persoane care au renunțat la tine, amintește-ți că de data aceasta există o persoană care nu te va părăsi niciodată.

Voi fi puternică pentru tine în cele mai proaste zile ale tale. Voi fi aici să te fac să râzi în zilele în care nu îți poți aminti cum e să zâmbești. Voi fi aici pentru tine când simți că viata te provoacă din nou. Îți voi fi mereu alături și te voi iubi, indiferent de cât de complicat ești. Iubesc tot ceea ce tu urăști la tine. Adu-ți aminte întotdeauna de acest lucru.

Nu renunț la tine, și asta e cea mai bună decizie pe care o puteam lua vreodată. Rămân ca să pot avea grijă de tine și de părțile tale fragile, să te fac să te simți mai bine și în cele din urmă să mă revanșez pentru toată perioada în care nu ți-am fost alături. Rămân pentru că meriți și nu vreau să te mai simți niciodată singur!

Similare

One thought on “Nu renunț la tine!

  1. Aceasta epistola-mesaj este o binecuvântare încurajatoare rara, pentru cel caruia-i este adresata în real. Frumos si bine ar fi ca toate fetele si femeile, sa gândeasca si sa puna în aplicare în real, aceste minunate si sublime gânduri exprimate în cuvinte.
    Fiti binecuvântati cu mult har si pace sufleteasca !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: