Într-o zi vei fi totul pentru cineva!

Într-o zi vei fi persoana de care altcineva va avea nevoie. Vei încorpora tot ceea ce acea persoană a visat vreodată. Tu vei fi acea fată pe care credea că nu o va întâlni niciodată pe acest pământ. Vei fi ideea lui despre perfecțiune. Vei fi lumea cuiva și acea persoană va face orice pentru a te păstra.

Într-o zi vei fi motivul pentru care cineva va crede din nou, în el însuși, în dragostea adevărată, în propriul lui potențial, în măreția lui, pentru că vei lumina toate locurile pe care le-a ținut ascunse, toate locurile pe care le-a neglijat și toate lucrurile despre care credea că nimeni nu le va vedea vreodată.

Într-o zi vei vindeca o inimă frântă. Vei fi cea care îl va face să zâmbească și să se simtă iubit din nou. Vei fi persoana care îi va alunga durerea și îi va reda zâmbetul pe buze. Vei fi persoana care va fixa o inimă frântă și o va învăța cum să iubească din nou.

Într-o zi vei fi motivul pentru care cineva rămâne. Vei fi motivul pentru care nu va mai dori să fugă. Tu vei fi persoana care îl va determina să-și dorească să se stabilească. Vei realiza ceea ce nimeni altcineva nu a putut să facă. Vei fi excepția de la regulă. Vei fi povestea pe care toată lumea o va spune atunci când vor vrea să creadă în basme din nou.

Într-o zi vei face ca pentru cineva dragostea să pară ușoară. Nu va fi plictisitor. Nu va fi toxică. Nu va fi unilaterală. Aceasta va fi puternică, pasională, captivantă și fără efort. Va fi o plimbare ușoară. Va fi un fel de dragoste pe care îl recunoști numai după relațiile eșuate.

Într-o zi vei fi cel mai bun lucru care i se va întâmpla vreodată unei anumite persoane. Iar respectiva persoana în fiecare zi îi va mulțumi lui Dumnezeu pentru că i te-a scos în cale. Va prețui prezența ta în viața sa pentru că îl vei face să se simtă viu. Va ajunge să se întrebe ce a făcut pentru ca să merite o ființă așa de minunată ca tine.

Într-o zi vei înțelege în sfârșit de ce te-au părăsit ceilalți, de ce ți-au greșit, de ce nu a durat niciodată cu nimeni altcineva, pentru că vei fi cu cel care va scoate la suprafață cele mai bune lucruri din tine și va știi că ești potrivită pentru el.

pexels photo 681794

2 thoughts on “Într-o zi vei fi totul pentru cineva!”

  1. E minunat sa visezi, sa crezi în vise, în Cuvântul lui Dumnezeu, sa lupti si sa perseverezi pentru atingerea, palparea, simtirea si trairea Lui obiectiva, sa te contopesti cu EL, sa fii Una cu EL, sa FITI cu adevarat, azi, aici, în aceasta dimensiune relativa si dincolo în NOUA perspectiva a NOULUI pamânt si a cerurilor înaltate, elevate de *IUBIREA* ABSOLUTA, AUTENTICA, ATEMPORALA.
    Fiti binecuvântati cu multe bucurii,HAR si pace de la Dumnezeu Tatal si de la Isus Hristos, care întrece orice perceptie a ratiunii si simturilor primare, relative, trecatoare, imprevizibile.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top