Cel mai frumos lucru care ni se poate întâmpla vreodată este să găsim pe cineva care să creadă în noi exact pentru ceea ce suntem. Acea persoană care, atunci când comitem chiar și cea mai teribilă greșeală, continuă să ne iubească și să ne țină aproape, pentru că asta este ceea ce avem nevoie în acel moment, chiar dacă s-ar putea să nu o merităm.

Acest tip de iubire este prețios. Este acea dragoste la care toți visează, dar foarte puțini o primesc. Este ca dansul în lumina lunii. Este acea dragoste care face inimile să crească în cele mai excepționale variante ale lor. Iar adevărul este că acest tip de dragoste se întâmplă o singură dată în viață și foarte rar ajungem să o experimentăm.

Dacă ești așa de norocos, ține-te de ea. Tindem să-i întâlnim pe acești oameni în vârtejuri, în momente în care sufletele puteau sau nu să se întălnească. Suntem aproape ca un experiment pentru univers.

Ia două forțe puternice, pune-le destul de aproape de o distanță de coliziune și vezi ce s-ar putea întâmpla. De obicei este vorba de nașterea unei stele sau a unei ciocniri galactice, oricum, ceva extraordinar iese din aceasta. Acesta este cel mai prețios lucru pe care îl putem avea vreodată ca și oameni.

O dragoste ca aceasta este atât de pură încât te cunoaște în toată complexitatea ta. Este ca și cum trupul și mintea ta au alcătuit o hartă pe care cumva sufletul respectivei persoane le-a studiat înainte să te cunoască, iar acum te cunoaște mai bine decât te cunoști tu.

Citește și :   Uneori trebuie să pierdem orice speranță

Sigur, este înfricoșător. Fiecare aventură este. Fiecare dragoste ca aceasta va fi.

Dar acesta este cel mai bun lucru pe care îl vei avea vreodată. O persoană care îți oferă fericire pentru simplul fapt că își dorește să fii așa cum ești. O persoană care te iubește pentru ceea ce ești.

pexels photo 303476

One thought on “Cel mai frumos lucru

  1. Ce spui tu e utopie absoluta, ideala,
    Viata fara de moarte, tânara, atemporala.
    Dincolo de existenta, trupului din lut amorf,
    Metamorfozat de *Focul* si iubirea lui Hristos…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: