În privința afirmației „Cei ce se iubesc au drept de viață și de moarte unul asupra celuilalt” de Camil Petrescu, întâlnim oameni care sunt pro dar și oameni care sunt contra acestei afirmații,țin să precizez că eu sunt contra.

Atunci când iubești pe cineva îi dorești tot binele din lume și nu ai putea niciodată să i faci vreun rău indiferent de ce ți ar face acea persoană deoarece e ca și cum ți ai face rău ție însuți,pentru că voi doi formați un întreg.
Am putea vreodată să i facem rău persoanei pe care o iubim?

Eu nu aș putea…iar dacă aș fi pusă vreodată în ipostază de a fii înșelata,cu siguranță m ar încerca mii de sentimente dar în niciun caz nu aș ajunge la imensa greșeală de a face rău persoanei iubite..
Cei care ajung să desăvârșească această imensă greșeală de aș omorâ persoană iubită din diferite motive,cel mai des întâlnit fiind înșelatul,o fac în acele momente de disperare în care sunt puși în față unui fapt împlinit neașteptat în care își pierd controlul și nu mai au pic de rațiune.

Citez: „De ce să omori o femeie care nu te iubește? N ai decât să te desparti” Sunt de acord cu cel care a afirmat asta,până la urmă urmei dragoste cu sila nu se poate iar dacă acea persoană nu te mai iubește și a ales pe altcineva în locul tău sau te a înșelat ,decizia înțeleaptă pe care tu o poți lua este aceea de a te despărți definitiv de acea persoană.

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: