Clau and Cata

Veniți parcă din două lumi diferite , două persoane se întălnesc într-o lume care avea să le aducă raiul in sufletele lor nevinovate.

Chiar dacă erau foarte aproape unul de celălalt în sensul că nu era mare distanţă între casele lor, ei nu se cunoșteau…Când într-o zi fetei i s-a stricat laptopul iar el o intâlnise in circumstanțe cu totul neașteptate. Destinul lucra pentru amândoi.O zărește pentru o fracțiune de secundă , imaginea ei fiind una uimitoare, parcă venită din rai.Într-un moment care se anunța de o liniște nepământeană , el izbutește a schița un salut timid , dupa care se pierduse in liniștea așternută . Fata la randu-i îi răspunse în timp ce el încă îngăndurat n-o auzise.Imaginea fetei îi fu neclară..

Gândurile îl inundaseră şi nu îi lăsase bucuria de a o admira în toată splendoarea eiPovestea lor nu era una extraordinară , nu puteau muta munții din loc , şi nici nu puteau zbura dintr-un punct de vedere propriu , însă ce urma să-i lege era o dragoste sinceră.Primul contact verbal a fost unul peste așteptări. Fata observase cu rapiditate că băiatul nu era ca ceilalți bucurându-se totodată. Inima fetei începuse să bată mult mai tare, picioarele îi tremurau , și nu știa ce să mai zică . Gândul că se indrăgostise o făcuse să viseze.Zămbetul i se făcea prezent pe fața-i emotionată.Intrase într-o lume a ei , o lume în care putea chiar să și plutească de fericire.Dupa acea zi , fata cu greu reușea să-și i-a găndul de la acel băiat.

Gândul îi zbura la el, la zâmbetul lui.Sosise momentul în care iși dădusera întâlnire. Într-o zi oarecare se întălniră și odată ajunși acasă, dintr-un gest involuntar amândoi se apropiară şi cu mișcări mărunte se imbrățișarăSe priveau de secunde bune, până când cei doi închiseseră ochii, îşi apropriaseră corpurile şi se . . . sărutară! Amândoi erau cuprinși de o stare sufletească de nedescris. Inimile lor începuseră să bată din ce în ce mai tare , cuprinși de teama că acest moment să nu fie un vis. Se plăceau atât de tare cu toate că deabea se cunoscuseră.Astfel că aşa începuse o relaţie intre doi copii minunaţi. Copii care n-au ezitat nici o clipă să se ţină de mână şi să se iubească necondiţionat. Povestea lor continuă și azi pe un drum presărat cu agonie si extaz.Un drum plin de speranțe , de viitor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top