Cum se aplică extensiile și cum alegi cel mai bun adeziv gene fir cu fir?

Atunci când vine vorba de aplicarea extensiilor de gene, cele sub formă de smocuri și bandă sunt cele mai folosite în zona de beauty. Există însă și opțiunea de gene fir cu fir, cu ajutorul cărora se pot obține rezultate excepționale. Spre deosebire de extensiile bandă și smoc, genele artificiale fir cu fir sunt aplicate exclusiv de artiști calificați în acest domeniu

Care sunt pașii pentru aplicarea extensiilor de gene?

Întregul proces de aplicare a extensiilor de gene depinde de o serie de aspecte, cum ar fi tipul de adeziv gene fir cu fir folosit, experiența lash-artistului, dar și igiena salonului. Prin urmare, este recomandat să alegi un lash-artist profesionist, astfel încât rezultatele să fie conform așteptărilor.

Procesul de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir implică o serie de pași importanți. Mai întâi se aplică un demachiant fără ulei în zona ochilor, iar ulterior sunt aplicați plasturi sau bandă adezivă peste genele inferioare pentru a preveni lipirea genelor superioare și inferioare în timpul procedurii. Urmează apoi aplicarea propriu-zisă a extensiilor cu o pensetă specială și adeziv gene fir cu fir. Genele naturale sunt separate astfel încât firele de păr pe care se va aplica extensia să fie individuale. Cu ajutorul unei pensete special concepute, se trece firul artificial prin adeziv gene fir cu fir și se lipește de firele de gene naturale. După aplicarea fiecărui fir de extensie, genele sunt pieptănate și sunt îndepărtați plasturii care au fost aplicați inițial.Cum alegi cel mai bun adeziv gene fir cu fir?

Dacă te atrage mult domeniul de frumusețe și iți dorești să devii lash artist, există o serie de lucruri de care să ții cont, inclusiv cum să alegi un adeziv gene fir cu fir de calitate.

În primul rând, când dorești să achiziționezi un adeziv gene fir cu fir, verifică întotdeauna lista de ingrediente. Pe lângă ingredientele obișnuite, adezivul trebuie să conțină și elemente care să contribuie la o fixare fără dificultăți. Fără acestea într-un adeziv gene fir cu fir, cianoacrilatii pot forma legături foarte slabe pe genele naturale, ceea ce poate duce la căderea prematura a extensiilor de gene.

In al doilea rand, verifică dacă adezivul pe care dorești să îl achiziționezi este un adeziv gene fir cu fir rezistent la apă. După aplicarea adezivului, există întotdeauna o pauză de fixare. Dar, odată ce expiră această pauză, adezivul pentru extensii trebuie să permită o igienă zilnică a genelor.

Pe de altă parte, atunci când achiziționezi un adeziv gene fir cu fir, trebuie să beneficiezi de diversitate. Majoritatea producătorilor oferă o varietate de tipuri de adeziv gene fir cu fir, care se adaptează la stilul și nivelul de experiență al lash artistului. O gamă largă de produse cosmetice reflectă profesionalism și respect pentru angajații din aceasta industrie.

În ultimul rand, un adeziv gene fir cu fir trebuie să fie avantajos din punct de vedere al raportului calitate/preț. Dacă alegi un adeziv la preț redus, acesta iți poate economisi mulți bani, dar calitatea sa scăzută va determina o lucrare care nu va avea rezultate conform așteptărilor și nu va dura la fel de mult ca atunci când folosești un adeziv gene fir cu fir la preturi mai ridicate și mai calitative.

Scroll to Top