De ce oamenii sunt atrași de tine ? (în funcție de zodia ta)

În viață, ca și în relații, oamenii vin și pleacă. Poate ai o idee de ce se întâmplă asta, dar uneori nu ești exact sigur. Dar, în timp ce acei oameni au ales să plece, mai sunt cei care aleg să rămână. De ce stau? Ei bine, datorită ție.

Save us PDF loveisaname

Nu ai timp? Salvează articolul ca PDF

Obosit? Descarcă articolul PDF pentru a-l citi mai târziu

În ciuda trăsăturilor noastre negative, semnele noastre zodiacale ne amintesc că avem și pe cele pozitive. Și conform WNQ-Astrology, toată lumea posedă o frumusețe interioară care strălucește pentru a cuceri oamenii.

Berbec (21 martie – 19 aprilie) Berbecii sunt lideri naturali; prin urmare, sunt creatori de tendințe, nu adepți. Și chiar dacă pot fi impulsivi și au obiceiul de a nu termina ceea ce au început, ei deja au pus mingea în joc și atrag oamenii din cauza entuziasmului și optimismului lor.

Taur (20 aprilie – 20 mai) Chiar dacă Taurul este cunoscut ca fiind încăpățânat, Taurii sunt de fapt fermecați și realiști. Ei cuceresc oamenii arătând la fel de clasici, datorită senzualității și aprecierii lor pentru lucrurile mai frumoase din viață. Ca să nu mai vorbim că sunt și prieteni generoși și loiali.

Gemeni (21 mai – 20 iunie): Deși natura impulsivă a Gemenii face dificil să țină pasul cu bufniile lor zilnice, aceasta este ceea ce îi face pe ei oameni interesanți să fie în preajmă. Sunt energici și au întotdeauna ceva inteligent de spus. Nu există niciodată un moment plictisitor cu Gemeni.

Rac (21 iunie – 22 iulie): Racii pot fi suprasensibili și auto-implicați. Dar oamenii pot privi peste, deoarece Racii sunt unul dintre cei mai loiali, de încredere și grijulii prieteni pe care să-i ai în viața ta. Oferă dragoste oamenilor de care le pasă, afecțiune și cadouri pentru a se asigura că sunt îngrijiți.

Leu (23 iulie – 22 august) Da, Leii sunt cele mai zadarnice dintre toate zodiile, iar încrederea și ambiția lor pot fi copleșitoare pentru unii, dar e mai mult decât atât. Leii sunt extrem de loiali și unii dintre cei mai generoși prieteni pe care să-i ai. Oamenii sunt atrași de entuziasmul și pasiunea lor în tot ceea ce fac.

Fecioară (23 august – 22 septembrie) Cea mai analitică dintre zodii, Fecioarele au și o abordare analitică a modului în care se prezintă celorlalți, de la machiajul lor până la conversațiile propriu-zise. Ei cuceresc oamenii fiind realiști și fideli cu ei înșiși și cu ceilalți. Ca să nu mai vorbim că sunt și unii dintre cei mai de încredere prieteni.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)  La fel ca leii, Balanța poate fi zadarnică și nehotărâtă. Cu toate acestea, aceste trăsături pot fi umbrite de grația și natura lor diplomatică, care se află în modul în care câștigă oamenii. Dintre toate semnele, ei sunt fluturii sociali care iubesc compania și se străduiesc mereu pentru pace și armonie între grupul lor de prieteni.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie) Opusul Balanțelor, Scorpionii nu sunt fluturi sociali și adesea se dezvoltă pe cont propriu. Dar ei câștigă oamenii pentru că sunt unii dintre cei mai loiali și mai pasionați prieteni. Tot ceea ce iubesc întâmpină cu entuziasm.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie) Săgetătorii pot fi uneori lipsiți de emoții și antisociali, ceea ce îi face pe oameni să plece. Dar care este motivul pentru care rămân? Ei descoperă că Săgetătorii sunt unii dintre cei mai interesanți și aventuroși prieteni din jur.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie): Capricornii pot fi neîncrezători, iar încrederea lor în ei înșiși și în abilitățile lor se poate dovedi vanitoasă și arogantă. Dar această încredere este de fapt ceea ce îi atrage pe oameni. Când Capricornii vor să cucerească pe cineva, pot deveni cei mai simpatici și dedicați prietenilor.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie): Rebelul zodiacului, Vărsătorul caută mereu ceva distractiv, nou și incitant. Așa cuceresc oamenii, pentru că a avea prieteni noi este ca și cum ai avea noi aventuri și vor trata lucrul acesta ca atare.

Pești (19 februarie – 20 martie): Deși Peștii sunt foarte sensibili, emoționali și idealiști, exact așa atrag oamenii. Sunt devotați cu pasiune oamenilor din viața lor, le pasă și vor vedea întotdeauna binele în toată lumea.

Scroll to Top