Filmulete motivationale

În era digitală în care suntem înconjurați de informații și provocări zilnice, filmulețele motivaționale au devenit o resursă esențială pentru a ne încărca cu energie pozitivă și a ne inspira să atingem noi culmi. În acest articol, vom explora universul captivant al filmulețelor motivaționale, descoperind cum aceste clipuri video scurte pot să ne motiveze, să ne influențeze mentalitatea și să ne conducă spre succes. De la discursuri motivaționale puternice la imagini edificatoare, vom naviga prin diversitatea acestor filmulețe și vom înțelege impactul lor semnificativ asupra psihologiei umane. Așadar, pregătește-te să explorezi lumea fascinantă a filmulețelor motivaționale și să descoperi cum pot ele să devină catalizatoarele unei schimbări pozitive în viața ta.

Loveisaname vă propune o colecție de 12 filmulete motivationale care pot reprezenta sursa voastră de inspirație.

Reclamă Guinness

Guinness este o marcă iconică de bere originară din Irlanda, cunoscută în întreaga lume pentru berea sa neagră distinctivă. Fondată de Arthur Guinness în 1759, berea Guinness a devenit simbolul culturii irlandeze și al tradiției berii. Cunoscută pentru gustul său bogat, cremos și inconfundabil, Guinness este adesea asociată cu St. Patrick’s Day și este una dintre cele mai vândute beri la nivel global. Cu o istorie bogată și o recunoaștere universală, Guinness reprezintă nu doar o marcă de bere, ci și o parte integrantă a patrimoniului irlandez și a culturii berii la nivel mondial.

Apple – Think different

Apple este o companie tehnologică americană de talie mondială, fondată în 1976 de către Steve Jobs, Steve Wozniak și Ronald Wayne. Cu sediul în Cupertino, California, Apple s-a impus ca un lider inovator în industria tehnologică. Printre cele mai cunoscute produse ale sale se numără iPhone-ul, iPad-ul, Mac-ul și Apple Watch-ul.

Cu o abordare distinctivă axată pe design, Apple se remarcă prin estetica sa elegantă și atenția acordată detaliilor. Sistemul de operare iOS și ecosistemul său integrat, care include App Store-ul și servicii precum iCloud, au contribuit la crearea unei experiențe consistente pentru utilizatori.

În plus, compania a fost pionier în domenii precum muzica digitală, cu iPod-ul și iTunes, și a revoluționat industria telefoanelor mobile cu lansarea iPhone-ului în 2007. Apple are, de asemenea, un impact semnificativ în domeniul tehnologiei wearable, cu lansarea Apple Watch.

Pe lângă produse, Apple este recunoscută și pentru campusul său futurist, numit Apple Park, inaugurat în 2017. De-a lungul anilor, Apple a devenit unul dintre cei mai valoroși și influenți actori din industria tehnologică globală.

 Vodafone – Ai puterea sa reușești pe drumul tău.

Vodafone este una dintre cele mai mari companii de telecomunicații la nivel mondial, cu sediul central în Regatul Unit. Fondată în 1984, Vodafone a devenit unul dintre liderii globali în furnizarea de servicii de telefonie mobilă, internet și comunicații.

Cu o prezență extinsă în peste 150 de țări, Vodafone oferă o gamă variată de servicii, inclusiv telefonie mobilă, servicii de date, broadband, și soluții pentru afaceri. Compania are parteneriate strategice și acorduri de roaming care permit clienților să se bucure de conectivitate în întreaga lume.

Vodafone s-a remarcat prin adoptarea tehnologiilor inovatoare și dezvoltarea rețelelor mobile avansate. În plus, compania joacă un rol semnificativ în dezvoltarea și promovarea tehnologiei 5G.

Cu o viziune orientată spre conectivitate și inovație, Vodafone continuă să evolueze pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale clienților săi, oferind soluții moderne și avansate în domeniul telecomunicațiilor.

Lidl – Meriți să fii surprins.

“Muncim peste program , sperând ca într-o zi să ni-l facem singuri”

Lidl este o companie germană de retail cu prețuri reduse, cunoscută la nivel internațional pentru conceptul său de supermarketuri discount. Fondată în 1973, Lidl a devenit rapid un jucător important în industria de retail, având o prezență extinsă în Europa și alte regiuni ale lumii.

Cu o abordare axată pe eficiență și oferirea de produse de calitate la prețuri competitive, Lidl s-a specializat într-o gamă variată de produse, inclusiv alimente, produse de igienă personală, articole pentru casă și multe altele. Modelul său de afaceri se bazează pe reducerea costurilor operaționale și oferirea de produse la prețuri accesibile, fără a sacrifica calitatea.

Lidl se remarcă prin rotația frecventă a stocurilor, oferte speciale săptămânale și accentul pe produse locale și durabile. Magazinele Lidl au devenit recunoscute pentru designul simplu, eficient și pentru atmosfera prietenoasă.

Prin extinderea continuă a rețelei sale de magazine și adaptarea la preferințele locale ale clienților, Lidl a devenit o opțiune populară pentru cei care caută produse de calitate la prețuri accesibile în domeniul retail.

Volvo – The Epic Split feat. Van Damme


Volvo este o companie suedeză cunoscută pentru producția de vehicule, camioane, autobuze și utilaje de construcții. Fondată în 1927, Volvo s-a impus de-a lungul timpului ca unul dintre liderii mondiali în domeniul siguranței în transporturi și a devenit un simbol al solidității și durabilității.

Vehiculele Volvo sunt recunoscute pentru inovațiile tehnologice, designul ergonomic și, în special, pentru angajamentul lor față de siguranța pasagerilor și a altor participanți la trafic. Volvo a introdus numeroase tehnologii avansate, cum ar fi sistemul de frânare automată și controlul adaptiv al vitezei, contribuind semnificativ la îmbunătățirea siguranței în industria auto.

De asemenea, Volvo s-a remarcat prin dezvoltarea vehiculelor hibride și electrice, subliniind angajamentul său față de sustenabilitate și reducerea impactului asupra mediului. Compania este privită și ca un pionier în domeniul inovațiilor tehnologice care duc la o conducere mai sigură și mai eficientă.

Prin istoria sa îndelungată și constanta preocupare pentru calitate și inovație, Volvo a câștigat o reputație solidă în industria auto globală.

85 secunde pentru viață

Love

Vodafone – The Kiss

Julius Meinl – Plătește cu o poezie

Manifest pentru creativitate – Gabriela Lungu

Google 

Google este o companie americană multinațională specializată în tehnologie și servicii online, fondată în 1998 de către Larry Page și Sergey Brin. Cu sediul în Mountain View, California, Google s-a impus ca una dintre cele mai influente și inovatoare companii din lume.

Cea mai cunoscută activitate a Google este motorul său de căutare, care a devenit sinonim cu căutarea online. Google Search oferă acces rapid și eficient la informații din întreaga lume. Compania a dezvoltat și implementat o gamă largă de servicii, printre care Google Maps, Gmail, Google Drive, YouTube și sistemul de operare mobil Android.

Inovațiile Google se extind și în domenii precum inteligența artificială, realitatea augmentată, vehicule autonome și proiecte de cercetare de amploare, cum ar fi proiectul Loon, care își propune să aducă conectivitate internet în zonele izolate prin baloane cu internet.

Google este cunoscut și pentru atmosfera sa de loc de muncă inovator și pentru moto-ul său “Don’t be evil” (Nu fi rău), care reflectă angajamentul către etică și responsabilitate socială. Prin contribuțiile sale semnificative în domeniul tehnologiei, Google a avut un impact profund asupra modului în care interacționăm cu informațiile și cu lumea digitală în general.

IBM – Ads with a new purpose

IBM, sau International Business Machines Corporation, este o companie americană de tehnologie și servicii informatice cu o istorie îndelungată și o influență semnificativă în industrie. Fondată în 1911, IBM a evoluat de-a lungul decadelor, devenind unul dintre liderii globali în domeniul tehnologiei și al inovației.

IBM s-a remarcat inițial pentru fabricarea calculatoarelor și mașinilor perforatoare, iar de-a lungul anilor a evoluat către dezvoltarea sistemelor informatice complexe, soluții software, servicii de consultanță și cloud computing. Compania a fost pionier în introducerea computerelor personale și a arhitecturii de calcul RISC (Reduced Instruction Set Computing).

IBM este cunoscută și pentru inovațiile sale constante în domeniul inteligenței artificiale, calculului cuantic, securității cibernetice și analizei de date. Logo-ul iconic al IBM, “IBM: International Business Machines,” a devenit un simbol al fiabilității și așteptărilor înalte în domeniul tehnologiei.

Prin contribuțiile sale semnificative la progresul tehnologic și prin angajamentul său față de cercetare și dezvoltare, IBM continuă să joace un rol esențial în modelarea peisajului tehnologic global.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top