Ştiai că prosperitatea şi recunoştinţa merg mănă-n mână? Universul este generos şi îi place să fie apreciat. Hai să spunem: „ii dăruiesc cu bucurie Vieţii, iar Viata imi dă cu iubire inapoi.”

  1. Primul lucru pe care trebuie să îl faci dimineata e să spui aceste afirmaţii: „Bună dimineaţa, pat al meu! Sunt atât de recunoscător pentru căldura si confortul pe care mi le-ai oferit! Dragă [numele tău], aceasta este o zi binecuvântată. Totul este bine.”
  2. Mai zăboveşte câteva minute în pat şi relaxează-te. Gândeşte-te la toate lucrurile pentru care te simţi recunoscător.
  3. Când eşti gata să te ridici din pat, du-te la oglinda din baie. Priveşte-te cu bunătate. Enumeră toate lucrurile pentru care eşti recunoscător. Spune-le ca pe o afirmaţie: „Sunt recunoscător pentru zâmbetul meu frumos. Sunt recunoscător că mă simt perfect sănătos astăzi. Sunt recunoscător pentru că am un loc de muncă unde să merg azi. Sunt recunoscător pentru prietenii pe care o să-i întâlnesc azi.”
  4. De fiecare dată când treci azi pe lângă o oglindă, opreşte-te şi spune o afirmaţie despre ceva pentru care esti recunoscător în momentul acela.
Citește și :   ASCULT CU IUBIRE COPILUL DIN INTERIOR

One thought on “Îi dăruiesc bucuros vieții

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: