Încălţăminte de top-Află ce modele stabilesc tendinţele în lumea modei

Orice ţinută îşi dobândeşte valoarea şi propria valenţă, dacă i se adaugă încălţămintea care se va potrivi cel mai bine, încălţămintea care va forma împreună cu piesele vestimentare şi accesoriile un tot fluid şi plăcut, în acelaşi timp original şi personalizat. Astfel, devine obligatoriu ca alegerea încălţămintei să se bucure de multă atenţie din partea ta, indiferent dacă îţi concepi un look streetwear, dacă mergi în club, pleci la birou sau participi la un eveniment monden.

Încălţămintea, piesa de bază a ţinutelor tale

Noile tendinţe în materie de încălţăminte, vizează modelele versatile, care pot căpăta valenţe diferite în funcţie de piesele vestimentare alături de care sunt purtate. O pereche adidas zx va reprezenta una dintre cele mai bune variante de încălţăminte, atunci când vrei să fii în tendinţe şi să ai un look modern, practic şi funcţional. Estetica retro combinată cu noile tendinţe, performanţa tehnologică şi calitatea superioară a acestor modele de sneakers, le recomandă oricărui tip de ţinută. Gama pusă la dispoziţie te poartă printr-o varietate impresionantă de culori, texturi, accesorii şi caracteristici, astfel că îţi va fi uşor să îţi creezi ţinuta care te va reprezenta cel mai bine, indiferent de context.

incaltamintea-piesa-de-baza-a-tinutelor-tale.jpg

Clasic şi inovativ în aceeaşi pereche de încălţăminte

Eşti pasionat de ţinutele streetwear comode şi practice, îţi place să te bucuri de toate caracteristicile şi funcţionalitatea unei perechi adidas Nizza, atunci îndrăzneşte şi joacă-te cu imaginaţia şi creativitatea, noile tendinţe susţinând combinarea între stiluri, culori, abordări şi elementele de design. Acest tip de încălţăminte deţine un loc fruntaş în topul noilor tendinţe, tocmai pentru că reprezintă mix-ul perfect dintre forma clasică, plusul de funcţionalitate, inovaţia în design, îndrăzneala cromatică şi forma inedită a tălpii. 

Citește și :   Beneficiile consumului de aminoacizi pentru sănătatea ta

Cum îţi concepi ţinutele preferate?

Încălţămintea va reprezenta întotdeauna amprenta finală adusă ţinutei tale, indiferent dacă eşti doamna sau domn.  Fie că preferi contrastele specifice stilului effortless, fie că vrei să păstrezi o dinamică liniară şi fluidă pentru look-ul tău, perechea preferată de sneakers îşi va găsi locul în ţinutele tale, ajutându-te să fii în tendinţe şi să te îmbraci comod, practic şi confortabil. Vrei să ai un look formal, în acelaşi timp unic, atunci alege să porţi încălţăminte sport neagră, pe care o vei combina cu piese specifice, pantaloni din stofă, fuste midi, sacouri din in sau cămăşi uni.

Alături de accesorii precum un rucsac din piele sau o mapă, această încălţăminte va crea un cadru echilibrat, potrivit acestui tip de context. Însă plusul de inovaţie adus încălţămintei sport, o recomandă în mod special, ţinutelor feminine de stradă, astfel că o pereche de tenişi coloraţi, prevăzuţi cu talpa cu platformă, se va potrivi foarte bine unui look urban casual format dintr-o rochie tip cămaşă, sau dintr-o fustă mini şi o bluză asimetrică, totul accesorizat cu o geantă de dimensiuni mari, ochelari de soare şi o pălărie colorată.

Ţinutele urbane masculine se pot bucura şi ele de plusul de energie oferit de încălţămintea sport, astfel că o pereche de sneakers va putea fi purtată atât cu piese clasice, cum sunt blugii drepţi, tricourile şi jachetele din piele, cât şi cu elemente sofisticate, precum o pereche de pantaloni din piele, un sacou colorat sau o cămaşă sport. Încălţămintea devine astfel pion principal în dinamica unei ţinute, iar abordarea sport va fi întotdeauna garanţia succesului vestimentar.

Similare

%d bloggers like this: