Cum să alegi încălțămintea atunci când porți mărimi mari

Pentru femei, alegerea unei perechi de încălțăminte atât confortabile cât și care să arate bine poate fi uneori o provocare. Iar când mai porți și mărimi mari sau foarte mai, totul devine cumva și mai greu. Cum să alegi încălțămintea atunci când porți mărimi mari? Dacă această întrebare ți-a trecut prin cap măcar o dată, ai ajuns unde trebuie. In rândurile de mai jos iți vom da câteva trucuri care sperăm să iți prindă bine.

Alege întotdeauna numărul care ți se potrivește

Nu iți lua pantofi mai mici, in speranța că poate “se vor mai lăsa” si nu te vor mai deranja.  Nici pantofii mai mari nu sunt o idee bună, deoarece te vor incomoda la mers. Atunci când probezi încălțămintea, fii atentă la cum se așează pe picior si încearcă să te gândești și dacă vei mai avea loc de o șosetă mai groasa, mai ales atunci când alegi o pereche de cizme sau ghete de mărimi mari

Este indicat să probezi încălțările pe seară, după o zi întreagă de muncă, atunci când piciorul este obosit și poate puțin umflat.

Dacă iți cumperi încălțămintea online, fii foarte atentă la ghidul de mărimi. Măsoară corect talpa și respectă ghidul. Așa, cu siguranță iți vei alege încălțămintea potrivită.

Alege un toc pătrat

La încălțămintea de damă in mărimi mari, cel mai indicat este tocul pătrat. Atât la pantofi cât și la ghete, tocul pătrat arată mult mai bine la mărimile mari. Plus că susține mai bine greutatea piciorului, deci vei avea si confortul necesar.

Alege pantofii cu talpa flexibila

Pentru a fi sigură că vei avea confortul necesar, alege încălțămintea cu talpă flexibilă, care se mulează mai bine pe talpă. Cel mai important la o pereche de încălțări este confortul. Dacă o pereche de încălțări nu este confortabilă, iți va provoca disconfort și nu vei mai putea să te simți bine întreaga zi. Tocmai de aceea, este important să investești in încălțăminte de calitate și confortabilă. Trendurile vin și pleacă, dar confortul rămâne cel mai important când vine vorba de încălțăminte.

Alege ce îți place!

Un ultim sfat, dar poate cel mai important, este să alegi ce iți place. Nu contează că porți încălțăminte de damă in mărimi mari. Nu contează că poate nu te încadrezi in trendul de Cenușăreasă promovat peste tot. Contează să alegi lucrurile care te fac să te simți bine, să te simți frumoasă. Contează să alegi ce iți place, fie că vorbim de haine, încălțări sau orice altceva.

Dacă ai nevoie de inspirație, pe imbracamintexxl.ro și in magazinele Goliat Fashion din București și din Brașov, vei găsi nu doar încălțăminte de mărimi mari si foarte mari ci și o gamă variată de articole vestimentare de la 2XL pana la 10XL. In plus, ai livrare rapidă oriunde in țară și transport gratuit la comenzile de peste 500 ron.

Poate pare o provocare să alegi încălțămintea de damă in mărimi mari, dar nu este chiar atât de greu, mai ales când ai la dispoziție o varietate de modele din care să alegi și câteva trucuri bune care să te ajute!

Scroll to Top