Iubesc viața și viața mă iubește

Aceasta este povestea mea de dragoste. Aleg doar gânduri care creează un viitor minunat şi păşesc în ea chiar acum. Inima mi se deschide tot mai mult. Iubirea curge dinspre şi înspre mine in cantităţi din ce în ce mai mari. Dragostea necondiţionată şi acceptarea sunt cele mai de preţ cadouri pe care le pot da şi primi — şi mi le dăruiese chiar acum.

Învăţ secretele vieţii. De fapt, totul este foarte simplu: cu cât mă iubesc mai mult, cu atât simt cum viaţa mă iubeşte mai mult. Cu cât mă iubesc mai mult, cu atât sunt mai sănătos. Cu cât mă iubesc mai mult, cu atât viata mea devine mai plăcută. Îmi îngădui să merg mai departe şi îmi îmbrăţişez cu bucurie noile obiceiuri ce privesc dragostea, hrana şi gândurile.

Cu cât mă hrănesc mai mult, cu atât sunt mai recunoscător că sunt în viaţă. Este bucuria şi plăcerea mea să mai trăiesc încă o zi minunată. Fiecare persoană de pe planetă este legată de celelalte prin dragoste şi totul începe de la iubirea de sine. Le trimit tuturor gânduri pline de iubire. Dragostea şi iertarea mă vindecă şi ne vindecă pe toţi. Viaţa îmi este echilibrată şi am o imunitate puternică. Sunt sănătos, complet şi vindecat. Iubesc viaţa şi viaţa mă iubeşte!

Iubesc viața și viața mă iubește

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top