Este adevărat că majoritatea dintre voi veți rămâne într-un singur loc pentru tot restul vieții voastre. Unii dintre voi nu veți părăsi niciodată orașul în care ați crescut și nici nu sunteți într-adevăr expuși unei comunități diverse.

În acest caz, lumea este mică pentru voi și sunteți limitați în ceea ce puteți experimenta. Există doar un singur loc în întreaga lume, cu colecția tuturor amintirilor și experiențelor de viață.

Uneori acele amintiri sunt dureroase, uneori aveți parte de atât de mult stres încât doriți doar să scăpați de toți și toate, iar uneori doriți să aveți o perspectivă diferită asupra lucrurilor. Aici intervin eu și vă spun: “Să experimentăm magia călătoriilor!”

Când călătoriți, puteți crea amintiri adânci de peste tot, care vor rezista pentru totdeauna. Veți întâlni tot felul de persoane pe care altfel nu le-ați fi întâlnit – oameni, culturi și credințe diferite.

Este atât de interesant să cunoașteți pe cineva pentru prima dată! Când călătoriți, lumea se deschide. Călătoriile te schimbă – vei descoperi celelalte numeroase lucruri pe care ți le poate oferi viața.

Călătoria este, de asemenea, o formă de auto-descoperire și iubire de sine. Există momente în viața noastră în care putem fi blocați în rutină sau bolnavi de experiența noastră obișnuită.

Există momente în care ne dorim să avem parte de momente emoționante și de o schimbare în mediul înconjurător. În aceste momente, ne datorăm nouă să mergem într-un loc nou și să facem ceva nou. Viața nu trebuia să fie repetitivă și plictisitoare.

Avem doar o singură oportunitate pentru a avea acest timp, această șansă, această viață, nu ar trebui să o explorăm? Nu numai că descoperim un loc nou atunci când călătorim, dar și deblocăm o parte din noi pe care nu o cunoaștem niciodată până când suntem puși în situații nefamiliare și mediu înconjurător diferit.

Citește și :   45 de lecții de viață

Este adevărat, călătoria nu este cel mai simplu efort pe care îl puteți face. Părăsiți zona dumneavoastră de confort și pășiți pe un teren necunoscut; într-o țară pe care ați văzut-o doar în filme, ați citit doar în cărți sau doar ați visat să mergeți.

De asemenea, s-ar putea să vă aflați în imposibilitatea de a vorbi limba respectivei țări și de a cunoaște pe cineva acolo. E nevoie de curaj, de disciplină și de dragoste pentru voi ca să faceți acest pas către nori sau mai departe decât ați fost vreodată pe acest pământ.

Vă încurajez să faceți acest salt, pentru că lucrurile minunate se află în marile aventuri. Este ceva ce nu veți regreta și nici nu veți uita. Trăiți doar o dată, de ce să nu savurați și să vă bucurați de numeroasele locuri și experiențe pe care viața vi le poate oferi? Când vă întoarceți, nu veți fi niciodată aceeași persoană.

Similare

One thought on “Să experimentăm Magia Călătoriilor

  1. Subscriu 100%, mai cu seama daca locatiile sunt cât mai naturale, salbatice, curate, pure, virgine, nepoluate de inconstienta omului modern ! 🙂
    Fiti binecuvântati si fericiti etern, cu bucuria, pacea si linistea Celui Suprem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: