Mesaje pentru zile de naștere – Ce să scrieți într-o felicitare onomastică?

Atunci când vine vorba de o felicitare onomastică, există oameni care nu au nici o problemă să pună mâna pe un pix și să adauge un mesaj cald și personal. Apoi, mai sunt persoane care, uneori, au probleme să depășească un simplu “La mulți ani”, deși și-ar dori să spună mult mai multe. Oriunde te încadrezi, avem idei care să te ajute să scrii un mesaj mai semnificativ unei persoane dragi.

În acest ghid, cei de la Loveisaname oferă sfaturi și exemple pentru a redacta mesajul perfect pentru o zi de naștere a unei persoane dragi. Doar faceți click pe categoria care vă interesează pentru a ajunge direct la urările de ziua de naștere de care aveți nevoie. Sau puteți să citiți întregul articol și astfel să potriviți două sau mai multe mesaje până când o să obțineți rezultatul dorit. Sperăm ca sfaturile noastre vă vor ajuta cu următoarea felicitare de naștere și multe altele.

URĂRI DE LA MULȚI ANI

Când felicitarea a spus deja totul sau pur și simplu ai chef să păstrezi lucrurile scurte și dulci, câteva cuvinte ar putea reprezenta cadoul perfect. Iată câteva idei pentru a adăuga un pic de căldură și personalitate mărețului tău mesaj.

Exemple

La mulți ani, La mulți ani!

Sper că vei face ceva distractiv pentru a sărbători

Meriți ce e mai bun! Iți doresc să ai parte de tot binele din lume, pe întreg anul!

Sper să fie un 27 fericit! Te iubesc!

La mulți ani unei fiice puternice și strălucitoare care va întoarce lumea!

Cele mai calde urări de la mulți ani!

Sper că ziua de azi este plină de toate plăcerile tale vinovate preferate!”

„Gabriel, sper să-ți faci [a 25-a] zi de naștere plină de amintiri!

„[Carolina], trăiești cea mai bună viață! Și anul acesta se vedea cu adevărat.”

„Încă un an, tu mai în vârstă și tot continui să devii mai puternic, mai înțelept, mai amuzant și mai uimitor!”

„[George], La mulți ani unuia dintre oamenii mei preferați din întreaga planetă!

„[Elana], mulțumesc că ești aici, că ești tu.”

„Cele mai calde urări de ziua ta și întotdeauna!”

„Te văd aici și pare că timpul s-a oprit în loc! La multi ani.”

„Fii în siguranță, distrează-te, fă poze și bucură-te de fiecare minut din acest moment interesant din viața ta!”

„[Daria], sunt atât de recunoscător că Dumnezeu te-a pus pe acest pământ și în viața mea.”

„Îți doresc la mulți ani și un an binecuvântat.”

„Continuă să prosperi, regină! Iată o altă zi de naștere binecuvântată.”

La multi ani! Să fii fericit, nu doar astăzi, ci toate zilele din viața ta.

Sfat de scriere: Un scriitor de la Loveisaname a spus că își alege felicitările cu mare atenție pentru fiecare zi de naștere, astfel încât să nu fie nevoită să adauge prea multe în ceea ce privește un mesaj personal. Cu alte cuvinte, este bine să lași mesajul tipărit și designul să vorbească pentru tine. Chiar și scriitorii profesioniști o fac!

SCHIMBARE DE PREFIX

Persoana care schimbă prefixul s-ar putea să nu se conștientizeze că această zi de naștere este deosebit de specială sau diferită de oricare alta. Așadar, este treaba ta să-i spui cât de important este este să ai o zi de naștere frumoasă, cu numere rotunde!

Exemple

„[30] niciodată nu a arătat atât de grozav!”

„La mulți ani, [Andrei]! Acum că ai ajuns aici, [40] nu va mai fi niciodată la fel!”

„Atingerea acestei vârste [60] este importantă! Mai ales când este cineva ca tine, care a profitat la maximum de fiecare an și a făcut o diferență atât de pozitivă pentru oamenii din viața ta.”

„[Mătușa], ești [50] de ani de distracție, râs și dragoste. Te iubesc foarte mult!”

„[30] este vârsta perfectă. Ești suficient de mare pentru a-ți permite lucrurile bune și încă suficient de tânăr pentru a te bucura de ele!”

„La mulți [90] ani, [Betty]! Astăzi, sărbătorim minunata [femeie] care ești, onorând viața pe care ai trăit-o și, la fel ca întotdeauna, iubindu-te atât de mult!”

„La mulți ani, Bae! Uite cine îi face pe [40] să zboare!”

Astăzi este o ocazie foarte specială. Astăzi ai [50] de ani și sărbătorim cadoul care este viața ta. Felicitări!

Sfat de scriere: Vârstele 16, 18, 21, 30, 40, 50, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95 și 100 sunt considerate în mod tradițional repere. Felicitările specifice acestor zile de naștere vor prezenta numărul de vârstă în mod vizibil în designul lor, dar puteți face din orice felicitare un card de reper (sau orice zi de naștere) scriind acel număr strălucitor de vârstă nouă undeva în mesajul personal.

De asemenea, rețineți că zilele de naștere reprezentative variază în funcție de cultură. Treisprezece ani este considerată o zi de naștere reprezentativă pentru băieții evrei care devin Bar Mitzvah. Fetele evreiești sunt sărbătorite atunci când devin Bat Mitzvah la 12 sau 13 ani. Quinceañeras, când fetele tinere împlinesc 15 ani și încep să devină femei, sunt zile de naștere importante în cultura Latinx. Și în unele culturi din Asia de Est, cum ar fi în China și Coreea, primele 100 de zile din viața unui copil sunt motiv de sărbătoare uriașă, la fel ca și prima zi de naștere.

URĂRI AMUZANTE DE ANIVERSARE

Destăinuirea unui râs este o modalitate excelentă de a personaliza o felicitare pentru cineva pe care îl cunoști bine. Glumele despre îmbătrânire, despre excesul de zahăr, discuțiile despre cadouri (sau lipsa acestora) – toate sunt posibilități bune pentru mesaje amuzante.

Exemple

„La mulți ani fostului meu rocker preferat!”

„Semnat, De la una dintre influiențele tale negative”

„Sper că ești mai fericit decât mine la o vânzare pe OLX.

„Astăzi ajungi să fii în centrul atenției! Mâine se va întoarce la mine.”

„Ia un [martini] pentru mine! Sau două!”

„Cred că acesta este anul în care primești un ponei!

„La mulți ani ție și pisicii tale!

„Ca să-l citez pe Shakespeare: „Fă-ți de cap!”

“Primesc cadourile care nu-ți plac!”

„Sper că toate dorințele tale să se împlinească, chiar și cele ciudate”.

Îmi pare rău că, dar nu sunt bani în felicitare

„Te rog, încetează să îmbătrânești atât de grațios. Devine cam plictisitor și previzibil.”

„O zi bună să ai, bătrânule!

„Știm cu toții că vii doar să te dai in sepectacol de ziua ta! Și toți cosemnăm.”

„TIMLUL a trimis un mesaj. Pur și simplu NU POT cu tine.”

La mulți ani cuiva uimitor, amuzant, inteligent… Ei bine, cred că au fost deja multe complimente, nu crezi? Felicitări!

Sfat de scriere: Încearcă să fie cât mai reprezentativ. Este în regulă și este mai personal, iar persoana te poate recunoaște, te poți referi la ceva amuzant care s-a întâmplat și vor râde pentru că, de exemplu, îi amintește complet de când s-a întâmplat chestia amuzantă!

PENTRU CEI UITUCI

Mai târziu este mai bine decât niciodată! Dacă viața, pierderea memoriei sau răpirea extraterestră a interferat cu livrarea la timp a felicitării dvs., trimiteți-o oricum. Puteți include o scuză sinceră sau plină de umor… sau pur și simplu o puteți încadra ca modalitate de a prelungi distracția zilei de naștere!

Exemple

„Îmi pare rău că aceste urări de ziua de naștere ajung cu întârziere la tine. Sper că ai fost fericit!”

„La mulți ani… puțin târziu!”

„Primești acest lucru ACUM și nu de ziua ta ACTUALĂ, pentru că sunt extrem de atent și am vrut să fiu sigur că sărbătorirea TA nu se limitează la o singură zi. E atât de drăguț din partea mea, nu? Ei bine, meriți.”

„Cel puțin mesajul meu de La mulți ani a fost la timp. Asta contează pentru ceva, nu? ☺La mulți ani cu întârziere!”

„Nu știu unde era mintea mea, dar ți-am uitat ziua de naștere… până acum. Cel puțin așa voi ieși din mulțime când îți spun că ești uimitor și minunat. Să ai un an grozav!”

„Această urare de ziua de naștere nu întârzie. Este doar bine îmbătrânită/ bine condimentată”.

„Toți trebuie să așteptăm unele dintre cele mai bune lucruri din viață, cum ar fi o felicitare de naștere de la o soră care a ales-o pe cea perfectă pentru tine și apoi a lăsat-o pe tejghea, lângă ștampile.”

Puțin târziu, dar sper că te-ai distrat grozav de ziua ta. Îți doresc toate cele bune.

Sfat de scriere: felicitările făcute special pentru zilele de naștere cu întârziere sunt bune pentru când vă amintiți ziua de naștere a cuiva drag. Cu toate acestea, dacă aveți deja felicitarea, dar pur și simplu nu ați trimis-o la timp, rămâneți cu ceea ce aveți. Puteți să menționați întârzierea acesteia în mesajul personal – sau nu. Este chiar alegerea ta.

PENTRU UN PRIETEN

Uneori vrei doar să spui cuiva: „Mulțumesc că ești un prieten bun”. O felicitare de ziua de naștere este o modalitate excelentă de a face exact asta. (Și avem și mai multe urări de ziua de naștere pentru și mai mulți prieteni aici.)

Pentru un prieten

Uneori vrei doar să spui cuiva: „Mulțumesc că ești un prieten bun”. O felicitare de ziua de naștere este o modalitate excelentă de a face exact asta. (Și avem și mai multe urări de ziua de naștere pentru și mai mulți prieteni aici.)

Exemple

„La mulți ani unui prieten fără de care nu aș putea trăi!”

„În caz că nu-ți spun destul de des, apreciez foarte mult prietenia ta. Și sunt atât de recunoscător pentru tot ce aduci în viața mea!”

„Dacă viața ar fi un sitcom, tu ai fi prietenul plin de duh și plin de farmec, iar eu aș fi prietenul prost. Și asta nu mă deranjează deloc. Sper să ai o zi de naștere MINUNATĂ.”

„Fată, vârsta nu poate face față ținutei tale! La mulți ani, !

„Tocmai mi-a trecut prin minte că devenim prieteni VECHI. Mă bucur atât de mult.”

„Te iubesc, dragul meu prieten. La multi ani.”

„În sufletul meu, te numesc soră. La mulți ani unei femei fenomenale.”

La multi ani prietene! Să vină mulți alții! Te iubesc foarte mult!

Sfat de scriere: dacă ați ales o felicitare goală sau doar pentru distracție pur și simplu pentru că știți că prietenului dvs. i-ar plăcea, puteți să o transformați cu ușurință într-o felicitare de ziua de naștere menționând o zi de naștere undeva în mesajul dvs. personal. Prietenia este flexibilă așa!

PENTRU MAMA

Ceea ce îi scrii mamei tale de ziua ei va depinde de tipul de relație pe care o aveți. În general, dragostea, aprecierea și urările optimiste sunt un pariu bun. Dacă are un simț al umorului sănătos, nu ezitați să o faceți să râdă. Poți menține starea aceasta ușor un an, iar în următorul vei fi mai sincer.

Exemple

„La mulți ani, cu mulțumiri din inimă și multă dragoste, mamei mele înțelepte, minunate și unice.”

„Ești cea mai bună, mamă. Te iubesc.”

„Îi doresc o zi frumoasă mamei mele frumoase.”

„Cu cât trece timpul mai mult, cu atât sunt mai recunoscător că te am”.

„Sper că ziua ta de naștere va aduce timp să te relaxezi și să-ți amintești cât de mult ești iubită de familie, prieteni și comunitate.”

„Nu o spun suficient, dar este întotdeauna adevărat: te iubesc și mă simt atât de norocoasă să te numesc mama mea”.

„Mulțumesc pentru toate zilele fericite din familia noastră… toate felurile în care ne faci să zâmbim… La mulți ani cu multă dragoste.”

„Mamă, de ziua ta, sărbătorim puterea ta, pasiunea ta pentru viață și felul iubitor în care aduci schimbarea în lume.”

„Mi-aș dori să fiu acolo să sărbătoresc cu tine, mamă. Distrează-te!

„La mulți ani de la preferatul tău! (Probabil că nici măcar nu trebuie să-mi semnez numele după aceea, nu-i așa?)”

„Mami, La mulți ani ție, îngerul tuturor inimilor noastre.”

“La multi ani mama. Sper că ziua de azi îți amintește cât de iubită și prețuită ești.”

Mamă, să ai o zi la fel de frumoasă ca tine și ca acest an nou să fie plin de multă dragoste, bucurie și binecuvântări. La multi ani!

Sfat de scriere: Împărtășirea unei amintiri de ziua de naștere poate fi, de asemenea, o idee distractivă: „Încă îmi amintesc cum ne-am îmbrăcat cu toții pentru a ieși la aniversarea 40 de ani. Credeam că am cea mai frumoasă mamă din lume. Incă cred.”

PENTRU TATA

Dragostea, mulțumirile și urările calde sunt mesaje bune de ziua de naștere și pentru tata. Din nou, lasă-ți relația să îți fie ghid și scrie din inimă.

Exemple

„Eroului meu… tatălui meu puternic și iubitor.”

„La ziua de naștere și în fiecare zi, înseamnă atât de mult să ai un tată grozav ca tine.”

„Am avut noroc când te-am ales pentru a fi tatăl meu.”

„Întotdeauna ai fost un tată grozav și ai devenit și un prieten adevărat. Îmi place asta… și te iubesc.”

„Pentru lecțiile pe care mi le-ai predat… Zile în care ai economisit… Pentru tot… Mulțumesc, tată.”

„Întotdeauna am fost mândru de omul inteligent, cinstit și bun care ești – și atât de mândru că sunt fiul tău.”

„Tati, astăzi gătitul este în onoarea ta. Si da. Mai poți condimenta carnea.”

„Ești mai mult decât un tată. Ești cel mai mare om pe care îl cunosc.”

“La mulți ani, tată! Sper că soarele strălucește și peștii mușcă!”

„Tati, ești GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Sărbătorim pentru tine și dragostea ta astăzi.”

„Pentru omul care m-a învățat tot ce știu. De la copilul care a acordat atenție la aproximativ jumătate din tot ceea ce ați încercat să predați.”

„Tata, sper că găsești o modalitate distractivă de a pierde timpul de ziua ta. Ai permisiunea mea!”

„Tati, te sărbătoresc ca stânca mea și ca pilon iubitor al comunității noastre.”

„Meriți astăzi o margarita cu tequila bună! Și în fiecare zi. La mulți ani unui tip de tată de top!”

„Tata, mă gândesc la tine astăzi și sper că-ți faci ziua de naștere o zi bună.”

Tată, de ziua ta vreau să-ți amintesc cât de mult te iubesc și te admir. Bucură-te de ziua ta!

Sfat de scriere: Chiar și un tată care nu devine niciodată moale în persoană poate aprecia un mesaj scris cald și iubitor. Mesajele sunt modalitatea perfectă pentru a spune lucruri sincere care pot fi greu de spus față în față.

PENTRU UN COPIL

Dacă nu vă place să scrieți mult pe o felicitare de ziua de naștere, trimiteți mai multe felicitări copiilor, pentru că, chiar și cei care au învățat să citească sunt adesea prea încântați să citească un mesaj foarte lung. Păstrați-vă dorința scurtă, dulce și distractivă, iar felicitarea dvs. va fi un succes pentru un copil.

Exemple

„[7] ani, grozav! Așa esti și tu!”

„Salutăm prințesa de ziua ei de naștere! Să ai un [5] regal, [Anna]!”

“Yay! Ai [4] astăzi! Te iubesc, copil mare de [4] ani!”

„La mulți ani noului nostru copil favorit de [6] ani!”

„[Kai], devii o [fată] atât de mare! La mulți [3] ani, dragă. Te iubim!”

„[Kale]! Cum poți avea deja [9]? De ce, chiar ieri, ai avut  [8]. Bine. Să ai un an fericit, băiete !

„[Bob], am senzația că vei fi un copil de [11] ani destul de uimitor. La multi ani!”

„Sper că tot acest an palpitant [13] începe cu o zi de naștere foarte distractivă, foarte fericită!”

Zi fericita! Să ai o zi de naștere foarte distractivă.

Sfat de scriere: unii adulți s-ar putea să nu vrea să li se amintească noua lor vârstă, dar copiilor le va plăcea să vadă că știți exact câți ani au acum! Dacă nu este deja imprimat pe card, asigurați-vă că scrieți vârsta copilului de naștere undeva în mesaj.

PENTRU UN SOȚ/SOȚIE SAU O PERSOANĂ SEMNIFICATIVĂ

Dacă ești căsătorit sau te întâlnești cu partenerul pentru a sărbători, aceasta este o oportunitate grozavă de a-ți consolida relația. În funcție de circumstanțele dvs., ar putea fi, de asemenea, o șansă grozavă de distracție.

Exemple

„Sunt atât de recunoscător că ai apărut pe lume pentru că îmi faci viața mai bună în fiecare zi. La mulți ani, dragă.”

„Sper că tortul tău de ziua ta este al doilea cel mai dulce lucru pe care pot să-l gust astăzi

„Mulțumesc că exiști și că ești al meu.”

„Este ziua ta și abia aștept să o sărbătoresc cu tine”.

„Iubito, sărbătoresc astăzi dulceața specială și bunătatea profundă a ta. La multi ani.”

„Sper că ziua ta de naștere este cea mai fericită.”

“La multi ani, frumosule.”

„Mi-aș fi dorit să fii aici ca să mă răsfăț astăzi”.

“Frumoasă. Dulce. Gustoasă. Și nu vorbesc despre tort. La mulți ani, Anne.”

Tu faci lumea mai bună și de aceea te sărbătoresc astăzi.

Sfat de scriere: Folosirea alintului privat pentru destinatar poate face instantaneu un mesaj simplu mai cald și mai personal. Indiferent ce spui, folosește cuvinte care sună reprezentative pentru relația voastră.

PENTRU UN MEMBRU AL FAMILIEI

Sunt șanse ca membrii familiei tale să primească de la tine o mulțime de felicitări de-a lungul anilor, așa că poți să le amesteci și să scrii un mesaj personal mai lung uneori și un mesaj mai scurt alteori. Dragostea, complimentele și urările calde funcționează bine pentru familie. La fel și mesajele „Mândru de tine” și „Mă bucur că suntem o familie”.

Exemple

„În fiecare an, sunt și mai recunoscător că am un [frate] ca tine”.

„Maya, ești plină de viață. Sărbătorim astăzi cu bucurie faptul că ești alături de noi.”

„Încă ne amintim de prima dată când v-am văzut – în această zi [23] de ani în urmă. Ai fost atât de frumoasă încă de la început și cu fiecare an devii și mai frumoasă. Sper că știi cât de mult te iubim și cât de recunoscători suntem să te numim [fiica noastră].”

„Nimic nu te face să te simți mai în siguranță decât să te întorci acasă la tine, la iubire, la tradiție și moștenire, mamă.”

„Sunt atât de mândru de persoana care ești! Atât de fericit că suntem o familie.”

„Sunt atât de încântat de tine… și atât de mândru să te numesc [sora mea].”

„Ei bine, [bunicule], a mai trecut un an și încă nu am întâlnit pe nimeni mai înțelept, mai bun, mai generos sau mai bun la [dame] decât tine. Tu ești cel mai bun!”

„[George], faci viața frumoasă și iubești mai mult. Îmi place să te am ca frate și să-ți sărbătoresc bunătatea.”

Felicitări frate]. Ești foarte important pentru mine și de aceea de ziua ta îți doresc să primești multă dragoste și fericire.

Sfat de scriere: dacă mesajul dvs. nu menționează în mod specific relația de familie cu destinatarul, includeți-l în mesajul personal. Poți fie să te adresezi destinatarului după titlul pe care îl folosești pentru el (Nana, Pop-Pop, mătușa Suzie etc.), fie să menționezi relația (sora, verișoară etc.) undeva în mesajul tău.

RELAȚII COMPLICATE

Uneori vrem să trimitem un mesaj de ziua de naștere, dar momentul sau relația este complicată. Acestea sunt momentele în care poți lăsa o felicitare să vorbească – sau poți scrie un mesaj simplu și sincer care spune suficient de multe.

Exemple

 „Sper că ziua ta este plină de toate lucrurile care te fac fericit.”

„De ziua ta, știu că mă gândesc la tine și îți doresc lucruri bune”.

„Zilele de naștere sunt o șansă de a le spune oamenilor cât de mult contează pentru tine. Tu contezi pentru mine și vreau să ai o zi bună.”

„Îți doresc o zi de naștere care să fie tot ce ai nevoie.”

„Astăzi este ziua ta. Vom avea timp să ne dăm seama mai târziu – deocamdată, vreau doar să ai ziua pe care o meriți.”

„Sper că te simți răsfățat și sărbătorit în ziua ta specială.”

„Chiar și atunci când lucrurile sunt complicate între noi, încă țin la tine și îți doresc toate cele bune astăzi.”

„Vom fi mereu familie/prieteni și mereu îmi va păsa de tine.”

„Am trecut prin unele lucruri, dar mai avem ceva de sărbătorit: tu și ce persoană bună ești.”

„Sper că într-o zi lucrurile vor fi mai bune între noi și că vom reveni să fim surorile pe care le merităm fiecare. Astăzi, vreau doar să-ți urez la mulți ani și să-ți spun că te iubesc.”

„Doar două cuvinte: „La mulți ani”. Ei bine, încă trei: „Te iubesc.”

„Istoria noastră împreună înseamnă că mă voi gândi mereu la tine de ziua ta. Sper că acesta va fi un an bun”

Sfat util: când aveți nevoie de o felicitare simplă de ziua de naștere pentru o relație complicată, încercați să mențineți un discurs cât se poate de simplu.

VREMURI GRELE

Zilele de naștere sunt ocazii fericite care se încadrează uneori în perioade grele din cauza bolii, pierderii locului de muncă, doliu sau alte circumstanțe dificile. O felicitare este o modalitate grozavă de a-i anunța că încă te gândești la el (și sărbătorești) chiar și în mijlocul unui an dificil.

Exemple

„Știu că ai avut niște provocări reale anul acesta și a fost grozav să văd cât de bine le-ai făcut față.”

„Ce an.. L-ai depășit. Să sărbătorim ASTA!”

„Viața îți datorează niște momente foarte bune. Sper să înceapă chiar acum.”

„Ai avut mai multe provocări decât fericire în acest an – sper că va fi un an nou-nouț cu zile mai bune.”

„Sper ca anul care urmează să fie blând și dulce cu tine și să-ți ofere o mulțime de motive pentru a zâmbi și mult timp pentru a te odihni.”

„Indiferent prin ce am trecut cu toții, există un lucru bun pe care încă îl putem sărbători cu fericire absolută: Tu.”

„Să sărbătorim felul în care am depășit împreună problemele și cum ai reușit să depășești fiecare greutate pentru a obține gloria. La multi ani. Sunt atât de mândru de tine.”

„Ai trecut prin acest an străduindu-te, puternic și rezistent – ​​mai ales pentru o perioadă ca acum. Și nu am putea fi mai mândri. La multi ani.”

Sfat de scriere: umorul poate fi un excelent iluminator al zilei chiar și în mijlocul unei perioade dificile. Dacă știți că persoana de naștere apreciază un râs bun, nu ezitați să alegeți o felicitare amuzantă și/sau să adăugați un mesaj personal plin de umor.

RELAȚII PROFESIONALE

Lasă-ți relația să te ghideze atunci când semnezi o felicitare de naștere pentru un coleg de muncă. Dacă este cineva de care ești apropiat, poți fi la fel de casual în mesajul tău ca și cu prietenii care nu lucrează. Dacă este supervizorul tău sau cineva cu care ai o relație care se referă mai strict la muncă, atunci păstrează-ți mesajul mai formal.

Exemple

„La mulți ani și toate cele bune pentru anul care vine!”

„Este o plăcere să lucrez cu tine… și să-ți urez la mulți ani!”

„[Cecilia], toată munca și nicio joacă ne fac fete plictisitoare. Așa că nu munci prea mult de ziua ta. Sper să fie fericită!”

„Din păcate, nu pot să-mi asum creditul că ți-am copt tortul în sala de pauză. Din fericire, pot avea o felie în onoarea ta. Hum… și La mulți ani!”

„Faceți munca mai mult asemănătoare cu distracția. Mulțumesc pentru tot ceea ce faceți!”

„La mulți ani celui mai amuzant membru al familiei mele!”

„Chiar ai strălucit în acea cabină! Ia-o, fată! La multi ani.”

Sfat de scris: Rezistă oricărui impuls de a vorbi despre job atunci când semnezi o felicitare de naștere pentru un coleg de muncă.

SEMNAREA UNEI FELICITĂRI DE GRUP

Iată câteva idei pentru când trebuie să semnezi felicitarea de ziua de naștere și toate mesajele evidente (și cea mai mare parte a spațiului) au fost deja ocupate.

Exemple

„Te sărbătoresc!”

“Zi fericită!”

“Te salut.”

„Îmbrățișări de ziua de naștere!”

„Să înceapă distracția zilei B!”

„Hai să mâncăm prăjitură!”

„Garbiel, pentru tine de ziua ta!”

„Fii fericit.”

„La mulți ani și la mulți ani!”

„Urări fericite pentru tine!”

„DA pălăriilor de petrecere!”

“…si multe altele.”

„Încă un an mai minunat!”

“Esti minunată!”

“Tu ești cel mai bun!”

“Arăți bine!”

„Arăți prea bine !”

„Nu pot să cred că ești cu un an mai în vârstă!”

“În sănătatea ta!”

„Poftim o zi de naștere grozavă!”

“Pune-ți o dorință!”

„Orice îți dorești, susțin asta!”

“Petrecere!”

“Stai calm.”

„Rămâneți dulce!”

„Onorat să-ți urez la mulți ani!”

„Salut! ¡Dinero! ¡Amor!” (în spaniolă „sănătate, bani, dragoste”)

“Te iubesc!”

„Petrec de parcă ar fi ziua ta! Pentru că… știi de ce!”

 „Îți cosemnezi fericitul!”

¡Pásatelo super bien!

MESAJE DE ÎNCHEIERE

O încheiere caldă înainte de semnătura ta este ca fundița de deasupra cadoului de ziua de naștere. Alege unul de mai jos

Călduros,

Dragoste,

Cu dragoste,

Multă dragoste,

Iubește mereu,

Multă dragoste pentru tine,

Toată dragostea mea,

Cele mai bune gânduri!

Cele mai bune urări de ziua ta și mereu,

Toată viața e mai bine pentru tine,

La mulți ani!

Iți doresc fericire,

Cele mai calde urări,

Cu recunoștință,

Binecuvântări,

Dumnezeu să ajute,

Imbrațișări si sărutări,

Cu rugăciune,

Scroll to Top