12 lucruri pe care le poți face în timpul carantinei

Lucruri pe care le poți face în timpul carantinei – Loveisaname.

După doar câteva zile în carantină, îmi pierd deja mințile. Este uimitor cât îmi lipsește o rutină normală, deoarece uneori devenea foarte stresant. Îmi lipsesc lucruri cum ar fi să vorbesc cu alții față în față, să fac cumpărături, să stau în trafic cântând sau să aștept să discut cu oameni la întâmplare.

Înainte de a ne pierde complet mințile, iată câteva idei pentru a rămâne ocupați în perioada de carantină.

 • Citește!. Fie că este vorba de o carte, o revistă, un ziar sau un articol online ( Loveisaname are multe articole pe care le poți citi), toate te vor distra.
 • Urmărește seriale, vizionează filme!.  Există miliarde de seriale, filme de urmărit doar pe Netflix. Trebuie să exersăm distanțarea socială.
 • Fii activ! Doar pentru că nu poți merge la sală, nu înseamnă că nu poți face antrenament. Există o mulțime de opțiuni acum. Există o mulțime de filmulețe cu exerciții fizice pe care le poți găsi online și gratis. Nu există nici o scuză pentru a nu fi activ când ești prins în casă.
 • Fii creativ! Toată lumea salvează o mulțime de lucruri DIY pe Pinterest în aceste zile. Este timpul să creezi acei cercei de care ai uitat de mult! Indiferent că sunt diferite modele de  pături, lumânări sau un album digital, există o mulțime de lucruri care te pot ține ocupat.
 • Gătește! Caută rețete noi pe care nu ai avut niciodată timpul să le încerci. Doar asigură-te că ai toate elementele necesare, întrucât va trebui să reduci vizitele la magazin.
 • Ai grijă de tine! Încearcă o mască de față, mască de păr, mască de picioare, mască de mână sau orice alt tip de măști pe care poți să le faci în aceste zile. Încearcă o baie cu spumă, relaxează-te. Profită de tot timpul suplimentar pe care îl ai.
 • Fă ordine în casă.  Cine vrea să fie prins într-o casă cât timp privește o grămadă de gunoi de care nu mai are nevoie?
 • Scrie! Simți că nu mai poți face față? Nici eu. Scrie despre asta. Poate deveni următorul tău roman. Scrie pentru Loveisaname, pentru a-i ajuta pe ceilalți cu regula numărul unu.
 • Sună-ți familia și prietenii! Cu tot acest timp liber, există vreo scuză pentru a pierde legătura cu oamenii? Fă un efort. Sună-i pe cei dragi și verifică dacă sunt bine.
 • Inițiază conferințe video! Sigur, cu toții suntem implicați în acest joc de distanțare socială. Asta nu înseamnă că nu putem iniția conferințe video, să bem un vin bun și să mai discutăm despre una, despre alta.
 • Planifică o viitoare călătorie! Doar pentru că nu putem călători cu adevărat în momentul de față, nu înseamnă că nu ne putem gândi la o viitoare călătorie. Există o mulțime de oferte privind călătoriile la preț redus și accesibile. Poate dura puțin căutarea, dar există mari oportunități acum.
Citește și :   Moduri prin care poți profita la maximum

Toate acestea sunt gândite pentru a ne fi mai ușor într-o perioadă serioasă din istorie. Lăsând toate glumele deoparte, urmați toate recomandările autorităților pentru a vă proteja pe voi și pe cei dragi. Rămâi acasă sănătos și în siguranță.

One thought on “12 lucruri pe care le poți face în timpul carantinei

 1. Avand in vedere ca eu pot sa lucrez de acasa, ce fac si ce imi place cel mai mult este sa ma imbrac la fel ca in zilele normale (camasa, sacou) si lucrez asa imbracat de parca as fi la birou.
  Pe langa asta, ma mai dau si cu parfum :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: