15 semne că nu te va cere niciodată în căsătorie

Când ești într-o relație cu cineva, în cele din urmă va trebui să întrebi: “această relație este doar pentru moment sau este pentru totdeauna?”

Căsătoria este o chestiune importantă, este angajamentul suprem, și nu toată lumea vrea să se căsătorească. Dacă vrei să te căsătorești, poate fi devastator să afli că bărbatul pe care îl iubești nu vrea același lucru. Poate că nu vrea să se căsătorească niciodată, sau poate pur și simplu nu vrea să se căsătorească cu tine.

Nimeni nu vrea să-și irosească timpul într-o fundătură. Nimeni nu vrea să petreacă ani întregi cu cineva care pur și simplu nu este – și poate că nu a fost niciodată – pe aceeași lungime de undă. Există anumite semne care îți vor spune dacă rezultatul pe care îl dorești este posibil, dar trebuie să te uiți cu adevărat… și mulți oameni nu o fac.

Uneori este mai ușor să închizi ochii pentru a evita să te confrunți cu o realitate pe care nu vrei să o accepți… că poate bărbatul pe care îl iubești nu vrea să se căsătorească cu tine.

Pentru a te ajuta să obții perspectiva și să vezi mai clar, iată 15 semne clare că el nu va dori niciodată să se căsătorească cu tine:

1. Nu îți oferă un răspuns direct. Schimbă subiectul ori de câte ori apare discuția despre căsătorie. Și dacă totuși abordează subiectul, vorbește despre asta doar într-un mod glumeț și ironic. Chiar nu ai idee unde se află, ceea ce este un semn grav într-o relație. El are nevoie de mai mult timp. Are nevoie ca lucrurile în relație să se schimbe. Are nevoie ca lucrurile în viața lui să se schimbe. De ce aduci asta în discuție acum? Putem vorbi despre asta altă dată? Totul merge atât de bine, de ce trebuie să strici totul? Sunt stresat la muncă, nu pot vorbi despre asta acum. – scuze pe care el le poate folosi pentru a evita discuția despre căsătorie.

2. Se enervează când încerci să vorbești despre asta. Când apare subiectul căsătoriei sau al angajamentului, el devine furios, defensiv și incomod. La rădăcina acestui comportament, probabil se simte extrem de vinovat. El știe – conștient sau subconștient – că nu vrea să se căsătorească cu tine, dar nu vrea nici să te lase, așa că se simte frustrat când te pune într-o poziție în care trebuie să recunoască că nu poate oferi ceea ce îți dorești. El ar prefera să lași subiectul în pace, astfel încât să nu fie nevoit să-l abordeze.

3. Nu oficializează nimic. Uită de căsătorie, dacă el nici măcar nu este dispus să se angajeze în a te numi oficial iubita lui (sau dacă a trebuit să pui presiune pe el pentru a te numi în cele din urmă iubita lui), atunci cu siguranță nu te vede ca partenera lui pe termen lung. Când aduci în discuție acest lucru, el ar putea spune ceva în genul că îi place cum sunt lucrurile acum, că nu îi plac etichetele, de ce să schimbe lucrurile?Acestea sunt doar scuze goale. Când un tip spune că nu vrea să fie într-o relație oficială, înseamnă că nu vrea să fie într-o relație oficială cu tine… el se bucură doar de compania ta între timp.

Citește și :   Evoluția tehnologiei: Impactul inovațiilor asupra societății moderne

4. El nu “crede în căsătorie”. El susține că, căsătoria este doar o bucată de hârtie, care nu înseamnă cu adevărat nimic și nu poate veni nimic bun din asta. Bărbații nu vorbesc codat; când spune ceva, crede-l și nu interpreta prea mult! Nu face greșeala să vezi asta ca pe o provocare de a-l face să creadă. Nu face din asta misiunea ta în viață să-l transformi într-un credincios. Ia-o așa cum este. Dacă vrei să te căsătorești, iar el nu vrea, atunci trebuie să înveți să te împaci cu asta sau să mergi mai departe cu cineva care își dorește ceea ce vrei și tu.

5. Te ține la distanță de familia și prietenii lui apropiați. Dacă nu i-ai cunoscut pe prietenii și familia lui, este un semn foarte grav. Dacă i-ai întâlnit pe prietenii și familia lui, dar nu îi cunoști cu adevărat, este un semn mai puțin grav, dar totuși un semn. Dacă nu te implică cu adevărat; nu te invită la evenimentele de familie; nu te include cu adevărat atunci când stă de vorbă cu prietenii lui apropiați; nu îi pasă cu adevărat dacă îi placi sau nu, atunci înseamnă că nu este cu adevărat interesat de tine.

6. Încă nu știe… Sunteți împreună de foarte mulți ani, poate chiar locuiți împreună, vă cunoașteți reciproc foarte bine… dar el spune că pur și simplu “nu știe”. Ceea ce înseamnă cu adevărat este că el știe… doar că nu știe cum să ți-o spună. De obicei, bărbații știu devreme când au întâlnit pe cineva cu adevărat special. Întreabă orice bărbat căsătorit când a știut că soția lui era “cea aleasă” și răspunsul va fi cel mai probabil foarte devreme, înainte de a împlini șase luni de relație.

7. Te exclude. El nu vorbește despre probleme cu tine. Se retrage și te exclude. Pare aproape că vrea să te părăsească. Nu te lasă în interiorul lui și nu ai nicio idee despre lumea lui emoțională. Când un bărbat își lasă o femeie în interiorul lui, investește în ea. Bărbații nu își dezvăluie ușor adevărata lor față lumii. Acest lucru îl rezervă pentru un număr select și foarte special de persoane. Când un bărbat te lasă să intri cu adevărat în interiorul lui, el este profund investit în tine. Când își construiește ziduri, încearcă să te țină afară.

8. Nu poate face față conflictelor. Partea dintr-o relație sănătoasă presupune capacitatea de a gestiona conflictele. Relația nu va fi întotdeauna perfectă, uneori va fi mai dificilă decât altele, dar ambele părți sunt pe aceeași echipă. Amândoi încearcă să ajungă la o soluție și lucrează împreună pentru a ajunge acolo. Nu intrați într-un conflict ca dușmani. Practic, sunteți voi doi împotriva problemei, nu voi doi împotriva celuilalt. Conflictul este un mijloc de a găsi o soluție, nu o oportunitate de a vă distruge reciproc. Dacă el se retrage complet când apare o problemă, sau își îndreaptă vina către tine și poate amenință să te părăsească, este un semn clar că nu este pregătit pentru căsătorie.

Citește și :   Mulțumesc pentru urări: Cum să răspunzi într-un mod memorabil

Căsătoria este un parteneriat pe viață. Dacă nu vrea să discute despre asta, să lucreze la asta și te exclude, atunci nu veți avea un parteneriat solid. Conflictul poate întări adesea o relație. Poate fi un mijloc pentru descoperiri și înțelegere mai profundă. În cazul unui tip care nu vrea să se căsătorească cu tine, el ar putea evita conflictele legate de statutul relației pentru că știe în adâncul inimii că nu vrea să se căsătorească cu tine. În același timp, nu vrea să te piardă… așa că evită. Evită conflictul și evită să discute despre asta.

De multe ori, acest lucru nu este conștient și nu este răuvoitor. El poate argumenta că are nevoie doar de mai mult timp pentru a-și da seama și, prin urmare, amână discuția pentru a nu trebui să se ocupe de ea chiar în acel moment. Oricum, atunci când un tip nu poate sau nu vrea să vorbească cu tine atunci când apar probleme, este un semn clar că nu este pregătit pentru căsătorie, sau poate doar că nu vrea să se căsătorească cu tine.

9. Nu îi pasă cu adevărat de planurile tale de viitor. Menționezi că ai vrea să mergi la facultate sau că ți-ai dori să trăiești într-o altă țară pentru o perioadă de timp… sau că ai alte obiective pentru viitor. El nu dă importanță pentru că știe că nu va fi afectat de aceste lucruri, pentru că nu te vede ca pe o parteneră pe termen lung. De asemenea, nu îți vorbește despre planurile lui de viitor, sau dacă o face, nu pare să te includă cu adevărat în ele.

10. El te va cere în căsătorie de îndată ce… De îndată ce primește acea promovare… de îndată ce sezonul plin se termină… de îndată ce se stabilește în noua lui casă… de îndată ce își poate permite un inel foarte frumos… de îndată ce va avea suficienți bani… de îndată ce veți înceta să vă certați atât de mult… de îndată ce cerul devine verde.

Nu contează câte dintre acestea „de îndată ce” va atinge, întotdeauna va exista o nouă scuză. El doar câștigă timp cu toate aceste scuze despre așteptarea “momentului potrivit”, care nu va veni niciodată.

11. Te simți disperată și lipsită de demnitate. Cum te simți în această relație? Fii sinceră. Dacă te simți nevoiașă, nesigură și disperată, atunci este un semn că ești într-o relație dezechilibrată, în care tu ești mult mai implicată. Nu ar trebui niciodată să ceri și să implori pentru un angajament. Partenerul potrivit te-ar cere de nevastă cu bucurie și entuziasm.

Dacă ai senzația că petreci majoritatea timpului în relație convingându-l să se căsătorească cu tine… sau încercând să-i dovedești ce soție minunată ai fi… este un semn că el este pe o pagină cu totul diferită, o pagină care nu te include pe tine sau o alee nupțială.

Citește și :   Cum să arăți bine în blugi

12. El are o concepție destul de sumbră asupra căsătoriei. Lui îi pare rău de oamenii căsătoriți, crede că viața lor este plictisitoare, lipsită de culoare și sumbră. Când un prieten de-al lui se logodește, el simte milă, nu bucurie. El vede căsătoria ca o viață în închisoare cu posibilitatea de eliberare condiționată (adică divorț), dar acest lucru vine cu riscul pierderii a jumătate din venitul lui și el preferă să nu riște.

13. Minimalizează relația voastră în fața altora. Când oamenii întreabă despre relație, el o minimalizează și spune că nu este chiar atât de serioasă. Nu pare foarte mândru să fie iubitul tău. Atunci când un bărbat este cu adevărat îndrăgostit, vrea să-și arate cu mândrie partenera. Este mândru să fie iubitul ei, se simte ca și cum ar fi cel mai norocos tip din lume și vrea să arate lumii norocul lui.

Un alt aspect al acestui lucru este că prietenii și familia lui (dacă te-a prezentat lor) nu te tratează ca pe cineva special pentru el, ești doar o altă fată. Când un tip și-a găsit “aleasa”, este evident, iar prietenii și familia lui știu totul… și acest lucru se reflectă în felul în care își tratează iubita.

14. Până la urmă te-a cerut… dar nu stabilește o dată. Poate în cele din urmă a cedat și te-a cerut în căsătorie… dar totuși nu își dorește cu adevărat să se căsătorească. De ce ar face așa ceva? Poate că vrea să fie sigur și crede că dacă face un pas mare, îl va aduce mai aproape. Sau poate doar câștigă mai mult timp, la propriu.

Dar apoi trebuie să se confrunte cu realitatea. El s-ar putea opune, ar putea refuza să stabilească o dată pentru nuntă, și practic poate pune obstacole la fiecare pas, făcând planificarea nunții imposibilă. Dacă ați fost logodiți timp de câteva luni și el încă nu a stabilit o dată, și nu există o justificare legitimă pentru asta, șansele sunt că nu va face asta niciodată.

15. Știi pur și simplu că el nu este bărbatul potrivit pentru tine. Uneori poți fi atât de absorbită de încercarea de a-l face să te aleagă pe tine încât uiți să te întrebi dacă el este cu adevărat potrivit pentru tine. Știi adevărul în adâncul tău, doar că nu întotdeauna este ușor sau plăcut să-l recunoști.

Aici le ai. Semnele că el nu te va cere în căsătorie. Știu că poate fi dezamăgitor să citești asta, în special dacă mai multe dintre aceste semne ți se potrivesc, dar este mai bine să știi acum. Nu te înșela pe tine însăți să renunți la ceea ce îți dorești. Nu rămâne cu cineva care cu siguranță nu-ți poate oferi ceea ce îți dorești doar pentru că îți este frică să începi din nou de la zero. Este mult mai bine să fii singură decât cu cineva care nu este potrivit pentru tine.

15 semne ca nu te va cere niciodata in casatorie loveisaname

Similare

%d bloggers like this: