Temerile cu privire la bani vin dintr-o programare ce ţine de copilăria timpurie. O prietenă mi-a mărturisit că tatăl ei bogat se temuse mereu de faliment şi că îi transmisese şi ei teama că poate ajunge la sapă de lemn. Fata a crescut cu frica ascunsă că părinții nu-şi vor mai permite să aibă grijă de ea. Lipsa ei de libertate în privinţa banilor avea legătură cu faptul că tatăl ei manipulase întreaga familie folosind pârghia vinei. E avut parte de bani toată viaţa, dar lecţia ei era de a renunţa la temerea câ nu poate avea grijă de ea însăşi. Chiar şi fără toţi banii, în continuare putea să aibă grijă de ea.

Mulţi ne-am moştenit convingerile din familie, de mici, dar trebuie să mergem dincolo de limitările şi fricile părinţilor noştri. Hai să încetăm să le mai repetăm convingerile şi să afirmăm că e în regulă să avem bani şi bogăţii. Hai să avem încredere în Puterea dinăuntrul nostru! Ea va avea grijă de noi indiferent ce s-ar întâmpla. Ca urmare, vom naviga lesne prin vremuri de restrişte financiară, ştiind că vom avea mai multe în viitor.

woman in black tank top 4499900 1 scaled

Citește și :   Mă iubesc și îi las și pe ceilalți să mă iubească

One thought on “Atrag prosperitate de orice fel

  1. Foarte frumos spus, pentru multi oameni din pacate, aceasta desprindere de convingeri e dureroasa si lenta. Mi-ar placea sa vad mai multa putere si independenta in spiritul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: