Temerile cu privire la bani vin dintr-o programare ce ţine de copilăria timpurie. O prietenă mi-a mărturisit că tatăl ei bogat se temuse mereu de faliment şi că îi transmisese şi ei teama că poate ajunge la sapă de lemn. Fata a crescut cu frica ascunsă că părinții nu-şi vor mai permite să aibă grijă de ea. Lipsa ei de libertate în privinţa banilor avea legătură cu faptul că tatăl ei manipulase întreaga familie folosind pârghia vinei. E avut parte de bani toată viaţa, dar lecţia ei era de a renunţa la temerea câ nu poate avea grijă de ea însăşi. Chiar şi fără toţi banii, în continuare putea să aibă grijă de ea.

Mulţi ne-am moştenit convingerile din familie, de mici, dar trebuie să mergem dincolo de limitările şi fricile părinţilor noştri. Hai să încetăm să le mai repetăm convingerile şi să afirmăm că e în regulă să avem bani şi bogăţii. Hai să avem încredere în Puterea dinăuntrul nostru! Ea va avea grijă de noi indiferent ce s-ar întâmpla. Ca urmare, vom naviga lesne prin vremuri de restrişte financiară, ştiind că vom avea mai multe în viitor.

Citește și :   Îmi iubesc munca

Similare

One thought on “Atrag prosperitate de orice fel

  1. Foarte frumos spus, pentru multi oameni din pacate, aceasta desprindere de convingeri e dureroasa si lenta. Mi-ar placea sa vad mai multa putere si independenta in spiritul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: