“Bridgerton” merită o șansă.

Chiar dacă nu iți plac filmele de epocă, “Bridgerton” merită o șansă.

De obicei, nu sunt o persoană care acordă o mare importanță filmelor de epocă, deoarece, de cele mai multe ori le găsesc plictisitoare, dar când am urmărit seria Netflix Bridgerton? Am fost surprins. Nu mai văzusem așa ceva, înainte.

Moda, scandalurile, pasiunea și poveștile dificile ale diferitelor familii care doresc ca fiicele lor să se căsătorească cu bărbați din familii înstărite, asigurându-le un viitor de calitate, a fost încântător și neașteptat de distractiv de văzut. Seria este inteligentă, sexy și progresivă, deoarece se concentrează pe o tânără pe nume Daphne Bridgerton ( Phoebe Dynevor) și pe încercarea acesteia de a-și găsi dragostea și un tovarăș potrivit. În călătoria ei, ea se întâlnește cu un duce foarte frumos, Simon Basset ( Regé-Jean Page ) și, pe măsură ce fiecare episod continuă, nu numai că putem urmări povestea ei desfășurându-se, dar, ne-a oferit și posibilitatea de a vedea impactul acțiunilor sale, inclusiv interesul ei față de familia sa, care caută individual și colectiv fericirea în felul lor.

Ceea ce este deosebit de emoționant și unic în cadrul serialului este concentrarea și derularea acestuia cu diferite abordări ale clasei sociale, rasei, relațiilor și trădărilor. Seria prezintă o distribuție diversă cu o abordare încrezătoare și strategică. Deși spectacolul are loc într-o perioadă datată, unele dintre teme și personaje reflectă foarte mult lumea în care trăim și astăzi. Unul dintre primele lucruri pe care le-am observat a fost introducerea reginei Charlotte, care este de culoare, înverșunată și cu tot felul de acțiuni îndrăznețe. De asemenea, rochiile și acele peruci impun ideea de lider.

O altă surpriză interesantă a venit sub forma unui narator pe nume Lady Whistledown (Julie Andrews), un personaj de tip Gossip Girl, care scoate la iveală tot ce se întâmplă în societate și în multe dintre viețile personajelor. Bridgertorn este o piesă de epocă, care merită urmărită. Este un tratament interesant care iți deschide ochii, care își pune cu siguranță amprenta asupra culturii și deschide ușa către lumi noi cu povestiri în moduri pe care nu putem decât să sperăm, că le vom vedea în continuare.

Scroll to Top