Am să-ți ofer o nouă șansă

Dar asta nu înseamnă că te-am iertat pentru tot ce ai făcut. Nu înseamnă că scapi așa ușor. În continuare, va trebui să-ți asumi o responsabilitate pentru acțiunile tale. Încă va trebui să încerci a îndrepta lucrurile între noi.

Am să-ți ofer o nouă șansă – Dar asta nu înseamnă că trebuie să uiți ce ai făcut și să continui a acționa imatur și iresponsabil. Aceste șanse nu o sa le primești la infinit. Sunt limitate. Este ultima șansă pe care ai să o primești, așa că nu încerca să treci peste ceea ce-ți spun fără să existe vreo consecință. Nu te gândi că vei obține de fiecare dată mână liberă pentru orice greșeală pe care o vei face în viitor doar pentru simplu fapt că primești această oportunitate. Dacă mă vei răni încă o dată, ai să mă pierzi. Dacă o să strici totul, s-a terminat.

Am să-ți ofer o nouă șansă – Dar asta nu înseamnă că toate lucrurile dintre noi s-au rezolvat. Nu înseamnă că relația noastră va putea fi ca înainte să mă rănești. Dacă vrei adevărul, relația noastră nu o să mai fie niciodată la fel. Am să fiu precaut în ceea ce privește continuarea acestei relații. Am sa fiu suspicios. N-am să mai am aceeași încredere pe care obișnuiam să o am înainte de toate acestea. N-am să te mai privesc niciodată în același fel.

Acum că sunt conștient de ceea ce mi-ai putea face, am să păstrez o distanță care să-mi asigure protecție. Dacă imi vei oferi chiar și cel mic motiv să plec, nu am să ezit. În acest moment, nu mă poți învinovăți că spun toate acestea. Nu mă poți învinovăți pentru faptul că îmi rezerv toate aceste gânduri.

Citește și :   Lucrurile pe care nu le realizăm niciodată

Am să-ți ofer o nouă șansă – Dar asta nu înseamnă că toate neînțelegerile dintre noi vor fi date uitării. Nu pot să uit, ca prin magie, tot ce s-a întâmplat. Cuvintele pe care mi le-ai rostit m-au durut și acestea sunt întipărite în memoria mea. Întâmplările cumplite sunt la fel de puternice ca întâmplările fericite. Sunt dispus să nu-ți port pică în privința greșelilor tale, dar asta nu înseamnă că le voi uita. Nu înseamnă că acestea nu mă macină târziu, noaptea, făcându-mă să mă simt inferior și inadecvat. Nu înseamnă că ceea ce ai făcut a fost în regulă. Chiar dacă sunt prins la mijloc, vreau să-ți reamintești că ai stricat totul. Chiar m-ai rănit. Chiar ai lăsat o cicatrice.

Am să-ți ofer o nouă șansă – Așa că te rog, nu o irosi. Te rog, nu mă face să mă simt ca un idiot pentru că am avut încredere în tine. Te rog să mă tratezi corect de data aceasta pentru că nu vei obține o nouă șansă.

Asta este tot!

Sunt dispus să-ți ofer o a doua șansă – Dar asta nu înseamnă că ceea ce ai făcut tu a fost în regulă
Sunt dispus să-ți ofer o a doua șansă – Dar asta nu înseamnă că ceea ce ai făcut tu a fost în regulă

Similare

One thought on “Sunt dispus să-ți ofer o a doua șansă

  1. Noi nu ne putem oferi “sanse” unii altora, nici macar (9)NOUA ! Toate “sansele” (sperantele) noastre se afla în dragostea si bunatatea lui Dumnezeu, exprimate în Cuvântul Sau si întrupate în Hristos Iisus, Fiul Sau…
    Fiti binecuvântati si luminati de Lumina divina, Adevarul Unic Absolut, eliberator al sufletelor înrobite de legi omenesti ale sanselor, hazardului si relativismului…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: