Cum să-ți adaptezi comportamentul la prima întâlnire, în funcție de zodia ta.

Berbec, ești un mănunchi de energie, și asta e minunat! Dar uneori, ești atât de nerăbdător să te arunci cu capul înainte în lucruri încât întrerupi discuția în mijlocul propoziției pentru a-ți împărtăși gândurile. Ai multe de spus, iar poveștile tale sunt cu siguranță departe de a fi plictisitoare, dar scopul întâlnirii este să vă cunoașteți unul pe celălalt, nu doar ca partenerul tău să te cunoască pe tine. În plus, lăsându-ți partenerul să aibă șansa de a vorbi te va ajuta să decideți dacă sunteți cu adevărat potriviți sau nu.

Taur, ai o preferință pentru lucrurile mai rafinate în viață. Ar fi bine să găsești pe cineva care împărtășește aceeași dorință. Dar dacă începi să critici prea multe lucruri la prima întâlnire, asta ar putea să trimită semnale de avertizare în loc să-ți arate bunul gust. Nu-ți face griji în privința decorului restaurantului sau a atmosferei din barul în care te afli – păstrează aceste lucruri pentru a cincea întâlnire.

Gemeni, ești condus de planeta Mercur, ceea ce înseamnă că foarte rar rămâi fără cuvinte. Ești bun la conversații cu alte persoane, dar ai putea fi un pic prea rapid, până la punctul în care poți părea intimidant (sau poate doar suni ca și cum ai vorbi la nimereală). Amintește-ți să încetinești și să respiri adânc; poți să cunoști pe cineva fără să sări rapid de la un subiect la altul, lăsându-ți partenerul în urmă.

Rac, inima ta mare este cu adevărat cea mai bună calitate a ta. Asta ar putea însemna și că îți arăți latura sentimentală (și serioasă) prea devreme. Dacă te grăbești în relații doar pentru a avea pe cineva lângă tine, asta poate să pară destul de puternic. Nu e nimic în neregulă în a spune ceea ce îți dorești într-o relație – în definitiv, asta te va ajuta să te asiguri că tu și partenerul tău sunteți pe aceeași lungime de undă, dar nu trebuie să te apropii prea repede – poți evita să pari insistent doar bucurându-te de perioada de “a vă cunoaște” pentru un timp.

Leu, te-ai născut să strălucești, și nu am vrea să fie altfel. Dar dacă petreci 80% din întâlnire vorbind despre realizările tale (cu ajutorul unor elemente vizuale), partenerul tău s-ar putea să simtă ca și cum ar fi participat la un spectacol în loc de o întâlnire romantică. Nu e nimic în neregulă cu puțină lăudă – ești o persoană impresionantă, în definitiv. Dar lasă puțin spațiu pentru ca partenerul tău să te cunoască pe tine, nu doar munca ta.

Fecioară, atenția ta la detalii este de neegalat. Este cu siguranță o calitate bună, și mulți oameni o vor aprecia. Asigură-te doar că nu observi lucruri mărunte când ele nu contează cu adevărat – păstrează o atitudine pozitivă și evită critici care te-ar putea face să pari prea părtinitor. Poți fi un perfecționist fără a-ți supune partenerul unor standarde prea înalte – probabil că va aprecia asta.

Balanță, ești semnul echilibrului, și de obicei asta e o calitate bună. Singura problemă este că te face destul de indecis. Nu lăsa partenerul să ia toate deciziile în locul tău – asta înseamnă o presiune mare pentru el. Ia inițiativa și fă o sugestie dacă nu ești sigur unde să mergeți sau ce să faceți. Poți chiar să propui câteva opțiuni și să lași partenerul să decidă în cele din urmă, dacă nu ești sigur. Compromisul înseamnă că amândoi puteți să aveți un cuvânt de spus – asta va face întâlnirea să decurgă mai bine pentru amândoi.

Scorpion misterios, ești natural intens, și uneori asta se traduce într-o atitudine interogativă. Vrei să cunoști pe cineva, lucru care este de fapt un lucru bun la prima întâlnire – arată partenerului tău că ești interesat. Dar nu ai nevoie de toate detaliile deodată – asta poate părea neprietenos, mai degrabă ca un interviu decât ca o cunoaștere autentică. Redu intensitatea modului de a investiga și concentrează-te pe petrecerea timpului cu partenerul tău. Poți discuta despre lucrurile esențiale încă de la început dacă te îngrijorează secrete ascunse, dar în afară de asta, nu îi presa să împărtășească prea multe în primele etape.

Săgetător, dragostea ta pentru libertate te poate face să pari lipsit de angajament. S-ar putea să pui prea mult accent pe păstrarea secretelor când nu ar trebui, sau poate pur și simplu nu vrei să vorbești despre tine. Dacă te ții departe de a te apropia de partenerul tău, ar trebui să te gândești la ce îți dorești cu adevărat dintr-o relație – și dacă ești sigur că vrei să cauți dragostea, nu-ți fie teamă să spui ce îți dorești și să te deschizi puțin. Nu trebuie să faci o propunere la prima întâlnire, dar nici să eviți să ții mâna partenerului.

Capricorn, ambiția ta este cu adevărat admirabilă. Dar dacă verifici în secret e-mailurile de muncă sub masă sau transformi întâlnirea într-o oportunitate de networking, potențialul tău partener ar putea să se simtă ca și cum ar fi la o conferință de muncă în loc de o întâlnire. Semnul tău de avertizare este că nu renunți niciodată la modul de muncă – și da, asta te ajută să-ți atingi obiectivele. Dar poate face ca întâlnirile tale să se simtă pe locul doi față de munca ta, chiar și atunci când ar trebui să fie timpul tău liber. Închide telefonul pentru o perioadă și fii prezent cu partenerul tău.

Inovatorul Vărsător, ai multe informații pe care vrei să le împărtășești. Este o modalitate pentru tine de a te conecta cu cineva (și un început bun de conversație dacă îi cunoști pentru prima dată). Dar dacă îți corectezi partenerul cu privire la fiecare detaliu minor, ar putea să simtă că se află la un joc de întrebări și răspunsuri în care pierde mereu. Să ne concentrăm pe informațiile importante și să lăsăm informațiile mărunte la o parte. Împărtășește-ți cele mai mari interese cu ei și nu-ți face griji pentru mici greșeli pe care le fac.

Pește visător, latura ta romantică este cu adevărat emoționantă. Doar ai grijă să nu-ți scoți toate armele pe masă în prima întâlnire – este o mișcare excelentă pentru un film romantic, dar nu pentru cineva pe care nu îl cunoști prea bine în viața reală. Dacă începi să scrii un poem sau să desenezi un portret al partenerului tău la prima întâlnire, ar putea simți că a intrat într-un târg renascentist. Cu siguranță poți să-ți arăți latura romantică pe măsură ce începi să te întâlnești – este o trăsătură dulce de avut – dar nu copleși partenerul tău din prima întâlnire.

Cum sa ti adaptezi comportamentul la prima intalnire in functie de zodia ta Loveisaname
Scroll to Top