De ce bărbaților nu le plac femeile independente?

În cazul în care cuvintele “puternică și independentă“ te definesc,atunci așteaptă-te să nu fii plăcută de toți bărbații.

În timp ce majoritatea femeilor se văd ca niște domnițe în primejdie, bărbații se uită în oglindă și văd o reflecție a unui cavaler în armură elegantă, strălucitoare.

Dau vina pe societatea patriarhală.

Încă de la început, bărbații au această imagine care îi fac să se simtă superiori. Cred că tocmai ți-ai dat ochii peste cap după ce ai citit cele menționate mai sus, asta dacă ești o femeie.

Bărbaților nu le plac femeile puternice, independente, deoarece rolurile lor nu vor lua viață în cazul în care nu există nici o prințesă să fie salvată. Ego-ul lor nu va crește , de aceea bărbații au nevoie de femei, sau ar trebui să spunem, fete, pe care să le răsfețe.

Poate că ne întrebăm de ce femeile în zilele noastre ar fi mai degrabă proaste decât să fie singure. Dacă nu ești destul de proastă, atunci bărbații nu-și vor pierde timpul urmărindu-te.

Unele dintre voi s-ar putea să nu fie de acord cu ceea ce încerc să spun aici. Poate că ai dat peste cartea “De ce bărbații iubesc scorpiile”, sau ești o femeie puternică, independentă .

Permite-mi să-ți spun un lucru, eu am citit fiecare pagină din acea carte în liceu. Sfaturile ticăloase ar putea merge pentru unele dintre voi, doamnelor, dar pentru femeile care merg dincolo de granițele necunoscute în fiecare zi? Nu cred.

Din ceea ce am invățat până acum în procesul maturității, societatea acceptă bărbații ca niște creaturi meșteșugite de jocurile minții și ale mândriei, în timp ce femeile sunt niște cutii pline de emoții delicate învelite în coperți de lux. Ar putea universul să fie mai nedrept?

Chestia e că, dacă o femeie este mai inteligentă și experimentată decât un bărbat, atunci bărbatul cel mai probabil își pune la îndoială valoarea. Bărbații urăsc să se îndoiască.

Am dreptate, băieți? Bărbații urăsc să fie intimidați, mai ales de către femei. Ei, mai degrabă aleargă după o femeie proastă , care să-i facă să se simtă superiori, decât după o femeie deșteaptă, care îi fac să se simtă altfel.

În cazul în care bărbații ar putea să învețe să iubească și să accepte o femeie puternică și independentă, care e dispusă să dea tot ce poate, fără să i se ceară să-și compromită forța și independența de dragul relației, atunci lumea s-ar transforma într-un paradis al iubirii.

Din păcate, există doar câțiva care stăpânesc arta de a alege o femeie independentă, oamenii curajoși care nu se tem să sfideze “regulile” societății patriarhale. Ceilalți incă trebuie să experimenteze durerea înainte să poată invăța una dintre cele mai mari lecții de viață.

În cazul în care te vezi ca o femeie puternică și independentă, atunci nu trebuie să-ți fie teamă să fii mândră de asta. Nu e nimic rușinos sau greșit în a fi singură, faptul că ai pe cineva cu care să împarți bucuria, face ca cerul să fie mai luminos, indiferent de furtuna inevitabilă.

woman

1 thought on “De ce bărbaților nu le plac femeile independente?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top