Declaratii de dragoste pentru el

Pentru când va fi ziua îndrăgostiților m-am gândit să vă pun la dispoziție câteva declarații și mesaje de dragoste cu care vă veți putea surprinde persoana iubită printr-un singur mesaj.

1) Dragostea este o dulce iluzie ce se naște din lumina razelor de lună… căldura pământului și lacrimile norilor… E o adiere de vânt cu nuanță, un râset de frunze… un cântec care răsună… un drum anume… care te poartă în visele cele mai profunde. Fiecare gând al meu către tine… se va lasă ușor din mine… va pleca în zări și va lasă în urmă un soare ce-o s-apună… Și poate tu mă vei uita căci visul trecător a fost…, dar tot ce-am spus e-adevărat și te-am iubit neîncetat… Dragostea este o iluzie optică ce duce la orbire, o multitudine de calități și chiar defecte îmbălsămate într-un trup cu umbre și oglindiri irezistibile. Dragostea poate fi TOTUL sau NIMIC..alegerea iubite, e numai a ta !

2) Iubirea ta îmi dă viață. Te iubesc și asta mă face să fiu mai bună, mai frumoasă, mai înțelegătoare, dar iubirea ta pentru mine mă face să fiu cea mai bună, cea mai frumoasă, cea mai înțelegătoare. “Te iubesc” e puțin spus. “Te ador” parcă se apropie de ceea ce simt eu pentru tine. Eu te iubesc mai mult decât te iubesc, te ador mai mult decât te ador, te ador mai mult decât ieri și mai puțin decât mâine. Privirea ta îmi dă aer, existența ta mă face să fiu conștientă de existența mea.

3) Dragostea înseamnă să respiri, să speri, să ierți.. să iubești. Dacă aș fi un nor aș sta tot timpul deasupra ta, dacă ai fi pământ eu aș fi apa, dacă ai fi răutatea, eu aș fi puritatea. Te iubesc foarte mult și cred că fără tine nu aș mai putea trăi în această lume, care m-i s-ar părea ca ziua fără soare sau noaptea fără stele.

4) Cât de mult te iubesc nu vei ști niciodată. Totuși, pentru a da o dimensiune infinitului îți pot spune că 59 de secunde din fiecare minut de-al meu inimă mea bate pentru tine. E mult sau e puțin ? Când vei ști răspunsul se va risipi și misterul !

5) Dragostea mea, simt că orele care mă țin departe de tine sunt veacuri, fiecare secundă o resimt reverberând în inima mea răpusă și renăscând. Mă trezesc și adorm în fiecare zi numai cu gândul la tine și dorul pe care îl simt în pieptu-mi se zbate neîncetat precum argintul viu. Pare de necrezut, însă mi-e dor de tine chiar și atunci când te strâng în brațe, ca și cum aceste corpuri fizice ar sta ca barieră în calea fuziunii noastre extatice.

Te simt cu intensitate chiar dacă ești plecată și sufletul meu trăiește la unison cu tine toate bucuriile și toate întristările tale, oriunde te-ar cuprinde ele. Țin strâns lângă piept hainele tale, într-un strigăt mut care te vrea lângă ele. Mă gândesc la mine, la cel care eram și de care nu mai îmi păsa, toate egoismele mele mărunte parcă s-au spulberat definitiv din calea iubirii pe care mi-ai dăruit-o. Nu mai sunt omul care eram și am senzația că am devenit un fel de zeu, ridicat în slavă de intensitatea iubirii dintre noi. Fiecare minut în care suntem împreună mi se pare că conține toată viața mea cu întregul ei sens.

6) Sunt mii și mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranță le meriți, eu din păcate nu le știu pe toate ca să ți le spun…din păcate nu pot atinge soarele să ți-l dăruiesc… nu pot atinge stelele pentru a ți le dărui… nu-ți pot da nimic mai mult decât sufletul meu, trupul meu…întreaga mea ființă ! Și dacă îți spun că te iubesc înseamnă că te iubesc pentru ceea ce ești , pentru ceea ce mă faci să simt când sunt cu tine, pentru sufletul tău de aur… pentru tot ceea ce reprezinți pentru viața mea. Și cum să nu te iubesc când pentru tine simt ceea ce nu am simți pentru nimeni niciodată?

Când tu mă faci să mă simt cea mai importantă persoană din întreagă lume?Cum să nu visez la tine…cum să nu te vreau lângă mine în fiecare clipă…cum să nu te iubesc…cum să nu vreau să te știu lângă mine tot restul vieții? Nu am cuvinte de ajuns ca să-ți spun tot ceea ce simt pentru tine…sper doar cu timpul să-ți pot demonstra toată dragostea pe care ți-o port..

7) Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 minute, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că fiecare secundă fără tine e o eternitate.

8) Așa cum oceanul se aruncă către țărm, așa cum munții se înalță către cer, așa cum copilul mic are nevoie de mamă, așa am eu nevoie de ține mereu în viața mea. Tu ești soarele vieții mele, tu ești bucuria mea, tu ești tot ceea ce este mai bun pe lumea asta! Te iubesc!

9) Ieri, astăzi și mâine, doar tu ești în gândurile mele. Tu ești licărul de speranță, tu ești flacăra dragostei și tu ești dorința mea de a fi mai bună! Te iubesc!

10) Aș vrea ca nu doar VALENTINE’S DAY să fie o sărbătoare a dragostei noastre, ci fiecare zi să fie o sărbătoare închinată iubirii.

11) Îți trimit acest mesaj ca să-ți reamintească de o promisiune pe care ți-am făcut-o cu mult timp în urmă, și anume, că te voi iubi mereu. Sper ca în anii ce urmează să mă ajuți, ca și până acum, să-mi țin promisiunea.

12) Această zi specială e un motiv în plus să îți spun că toată viața mea, toate gândurile mele, toate trăirile mele, ți le dedic ție.
La mulți ani de VALENTINE’S DAY!

13) În fiecare zi mă trezesc luminat de dragostea pe care ți-o port, în fiecare zi mă simt copleșit de iubirea ta pentru mine.Lumea îmi pare atât de minunată când tu surâzi.

14) Ziua în care mi-ai apărut în cale îmi pare ziua în care m-am născut din nou. Nu-mi imaginez viața mea fără tine și sper ca și pe viitor, fiecare zi a îndrăgostiților să ne găsească unul în brațele celuilalt. Și iubirea noastră să înflorească în fiecare an, mai puternică. Dacă acest lucru depinde doar de mine, știu sigur că așa va fi

15) Tu ești jumătatea care mă completează, iubirea mea, fără tine n-aș mai fi eu, cel de acum. Până să te întâlnesc, simțeam un gol interior, parcă îmi lipsea ceva vital. Dar acum că te am pe tine, acel sentiment a dispărut de parcă nici n- ar fi existat vreodată.

Sper că v-am fost de folos,vă invit să îmi lăsați comentariu cu o declarație de dragoste realizată chiar de voi sau cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care v-a făcut-o persoana iubită! La mulți ani tuturor îndrăgostiților!

Declaratii de dragoste pentru el
Declaratii de dragoste pentru el

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top