Doamne, nu știu ce-mi va rezerva viitorul

Nu știu ce plănuiești pentru mine. Nu știu ce se va întâmpla în următoarele luni, dar mă bazez pe tine pentru a-mi oferi puterea și răbdarea de care am nevoie pentru a trece prin asta. Nu știu dacă îmi vei răspunde rugăciunilor sau dacă vei continua să mă duci într-o altă călătorie pentru care nu sunt pregătit.

Nu știu dacă va urma o pauză sau un alt test dificil.

Am încercat să mă descurc în cel mai bun și înțelept mod posibil. Am încercat să conectez toate punctele și să înțeleg imaginea per ansamblu, să urmez semnele pe care mi le-ai trimis, dar recunosc că sunt obosit.

Creierul meu a obosit. Inima mea este obosită. Sufletul meu este obosit. Pur și simplu m-am săturat de aceleași modele. M-am săturat de aceleași lecții. M-am săturat de Roller coaster.

Nu știu ce-mi va rezerva viitorul, dar sunt pregătit ca lucrurile să se schimbe. Sunt gata ca viața mea să înceapă să aibă sens. Sunt pregătit pentru pace. Tânjesc după stabilitate.

Știu că în orice caz, voi fi bine. În orice fel, mă voi baza pe tine. Știu că mă vei ghida în momentele grele, așa cum faci întotdeauna, dar cred că de data asta e nevoie să cer altceva. Sunt pregătit pentru o minune care să ridice toată greutatea și toate sarcinile de pe umerii mei.

Mă bazez pe tine și de data aceasta, dar într-un mod diferit. Mizând pe generozitatea ta. Mizând pe iertarea ta. Mizând pe surprizele tale magnifice. Mizând pe mila ta.

Nu știu ce-mi va rezerva viitorul, dar vreau să fie mai luminos și mai bun decât ceea ce îmi imaginez.

Citește și :   Văd cum lumea devine un cerc incredibil de iubire

Vreau să ții cont de toate dorințele pe care le am. Toate acele vise imposibile în care am crezut și cred în continuare. Vreau ca viața mea să fie această poveste minunată.

Nu știu dacă aceasta e viața pe care o dorești pentru mine, dar mă bazez pe tine în ceea ce privește o schimbare. Pentru a-mi îndeplini dorințele. Pentru a-mi îndepărta durerea.

Nu știu ce-mi va rezerva viitorul, dar îmi pun toată încrederea în tine și știu că nu îi vei dezamăgi pe cei care își pun toată credința în tine.

Niciodată nu vom ști cum vor decurge lucrurile, dar nu pot decât să sper că de data asta stelele se vor alinia și pentru mine. Că acesta este timpul pentru a primi răspunsuri la rugăciunile mele și pentru ca îngerii mei să fie eliberați.

Nu știu ce-mi va rezerva viitorul, dar tot ce știu este că nu există nimic imposibil pentru tine. Poți repara orice. Că ești singurul care poate întoarce totul într-o singură clipită.

One thought on “Doamne, nu știu ce-mi va rezerva viitorul

  1. Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se POCAIASCA, pentru că a rânduit o zi în care va judeca lumea după dreptate, prin Omul pe care L-a rânduit pentru aceasta şi despre care a dat tuturor oamenilor o dovadă netăgăduită prin faptul că L-a înviat din morţi…” Astfel, Pavel a ieşit din mijlocul lor.
    Fiti binecuvântati cu har si pace si Întelepciunea care vine de sus !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: