Doar spune da.

Da la întâlniri.

Da la decizia de admitere acceptată la universitatea de vis.

Da la necunoscut. Da la incertitudine.

Spune DA atunci când vine vorba de nunți de vis.

Da la aventură. Da la sentimentele tale.

Da la temerile tale. Da la vacanțe.

Da la experiențe noi. Spune da emoțiilor tale.

Save us PDF loveisaname

Nu ai timp? Salvează articolul ca PDF

Obosit? Descarcă articolul PDF pentru a-l citi mai târziu

„Da, sunt trist.” Acceptă-ți sentimentele pentru ceea ce sunt. Ești o ființă umană. Sentimentele sunt natura umană. Spune da la orice îți permite să experimentezi viața în completă formă.

Meriți să experimentezi viața în cea mai completă formă a sa. Lumea este un loc uimitor … de ce să o petreci într-un singur oraș? Spune da la acel bilet de avion. Spune da la călătoritul cu trenul. Spune da la plimbarea cu autobuzul. Spune da pentru a-ți trăi viața. Spune da pentru a simți un zâmbet pe fața ta.

Doar spune da. Spune da pentru a te muta în acel nou oraș. Spune da acelei noi oferte de muncă. Spune da pentru a explora lumea. Spune da pentru a-ți explora emoțiile.

Meriți să spui da aspectelor vieții care te fac să simți că trăiești. Spune da pentru a da permisiunea de a te simți în viață, de a prospera. Doar spune da. Spune da la noi obiceiuri. Spune da unei noi rutine.

Spune da viselor tale. Nu trăi visul altcuiva. Spune da la noi oportunități. Spune da la noi posibilități. Doar spune da. Spune da noului tu. Spune da unei mentalități noi. Spune da noilor perspective.

Citește și :   40 de sfaturi despre dragoste și relații

Lumea va deschide noi uși pentru tine odată ce începi să spui da pentru a-ți menține mintea deschisă noilor posibilități.

Spune da pentru a te pune pe primul loc. Spune da pentru a știi că meriți mult mai bine în viața ta. Universul se va deschide pentru tine odată ce îi vei permite să funcționeze în favoarea ta. Tot ce trebuie să faci este să spui da.

Doar spune – DA

Similare

4 thoughts on “Doar spune – DA

  1. „Felul vostru de vorbire să fie: «Da, da; nu, nu»; ce trece peste aceste cuvinte vine de la cel rău.” (Matei 5:37)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: