Esența feminină întruchipează energia

Esența feminină întruchipează energia iubirii necondiționate. Nu are limite, hotare și nici excepții. Oricine poate fi inclus în acest cerc și înălțat de către energiile de frecvențe înalte. Aceasta înseamnă să te înalți sau să depăsești limitările existenței fizice.

Când vibrezi de energia iubirii necondiționate, gândirea și acțiunea încetinesc. Ești mulțumit doar să fii prezent. A fi prezent este destul, căci în acea prezență se află energia iubirii din întregul Univers! Te ține și te leagănă precum o mamă. Intră în tine și vibrează în corpul tău. Simți căldură și furnicături peste tot.

Puterea vindecătoare a iubirii nu aparține niciunei religii. Nu este creștină, evreiască, budistă sau hindusă. Nu este exclusivă și nici nu se protejează pe sine.Se deschide spontan pentru a binecuvânta, înconjura și inspira orice ființă umană care este pregătită să o ofere și să o primească.

Voința ta de a simți această energie a iubirii necondiționate în tine și în jurul tău, îți va transforma viața, precum și viața cunoscuților tăi. Va grăbi vibrația vieții tale și, în același timp, îți va încetini activitatea mentală, astfel încât vei simți o fericire cum nu ai mai simțit înainte.

Te vei simți ca și cum ai fi călare pe un cocon de energie pozitivă. După puțin timp nu te vei mai simți în stare să suporți sau să iei parte la toate tiparele negative bazate pe frică pe care le întâlnești. Nu vei mai dori să judeci sau să te plângi, să învinuiești sau să faci de rușine. Te vei pomeni că îți închizi televizorul și computerul, că petreci mai mult timp plimbându-te prin pădure sau pe lângă vreun pârâu.

Vei face ceea ce rezonează cu energia iubirii pure și vei renunța la ceea ce nu are legătură cu aceasta. Nu va trebui să te forțezi sau să faci sacrificii. Ceea ce nu-ți mai este de folos, va dispărea pur și simplu cu cât te acordezi mai profund și vibrezi pe frecvența a ceea ce tu ești cu adevărat.

Să nu îți fie frică de nimic din toate acestea. Nimic din ceea nu ești pregătit să abandonezi nu-ți va fi luat. Când nu îți mai dorești, pur și simplu se oprește.

Mama Divină nu te forțează să iubești și să fii iubit. Ea doar îți oferă ocazia. Te invită să fii prezent și să accepți darul iubirii ei.

Odată ce ai primit acest dar, el va vibra în trupul tău și în conștiința ta, extinzându-se în afară pentru a-ți îmbrățișa viața și pe toți cei care fac parte din ea. Tot ceea ce faci sau spui se va realiza cu această energie. Așa cum primești, la fel vei da. Ciclul reactiv al fricii va fi înlocuit de către ciclul creativ al iubiri.

pexels photo 979599

1 thought on “Esența feminină întruchipează energia”

  1. “Esenta feminina” este esenta Divina din fiecare om nascut vreodata pe Terra. Fara aceasta nobila si sfânta caracteristica sentimentala, viata ar fi un non-sens plictisitor si lipsit de farmecul paradoxal al extazului iubirii extreme, empatice, atemporale, neconditionate, sacrificatoare fara prejudecati, iubire care înalta Sufletul din aceasta joasa perceptie 3D a simturilor primare mostenite, spre noi si noi dimensiuni infinite, nelimitate, ale pacii, bucuriei si fericirii Adevarate, Spirituale, percepute doar prin credinta în Hristos !
    Un Weekend minunat, binecuvântat de Dumnezeu !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top