Îmi binecuvântez cu iubire locul de muncă.

La un moment dat, un tânăr era pe punctul de a începe o nouă slujbă și avea emoții. Îmi aduc aminte că i-am spus: “De ce nu te-ai descurca bine? Desigur că vei avea succes. Deschide-ți inima și lasă talentele să se reverse. Binecuvântează cu iubire biroul, toți oamenii cu care vei lucra, pe toți cei pentru care vei lucra, fiecare client în parte – și totul va merge bine.” A procedat exact așa și a avut un succes extraordinar.

Dacă vrei să-ți părăsești locul de muncă, afirmă că îl părăsești cu dragoste față de noua persoană pe care-l va ocupa și care va fi încântată de această funcție. Acceptă faptul că există oameni pe lume care caută exact ceea ce tu ai de oferit și că vă aflați împreună, acum, pe tabla de șah a vieții.

Citește și :   IUBESC, SUNT DEMNĂ DE IUBIRE, SUNT IUBITĂ

Similare

2 thoughts on “Îmi binecuvântez cu iubire locul de muncă.

  1. Doar ca tabla de sah are piese si patratele albe si negre, iar jucatorii sunt 2 adversari eterni, care executa mutarile pieselor, întotdeauna în functie de mutarile adversarului, pâna la victoria finala a fiecarei partide, când doar unul din cei 2 jucatori va deveni câstigatorul partidei prin MAT ! 🙂 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: