Stabileste-ţi în minte o idee: că vei binecuvânta azi pe toţi cei intâlniţi. Trimite-le o binecuvântare tuturor vecinilor, de pe ambele părţi ale străzii. Trimite-le o binecuvântare tuturor părinţilor, pe care îi vezi la poarta școlii. Binecuvântează-l pe vânzătorul de la magazin, pe poștaș, pe șoferul de autobuz şi orice altă faţă cunoscută din comunitate. Trimite-le o binecuvântare copacilor de pe strada ta.

Binecuvântează întregul cartier. Rosteşte următoarea afirmaţie: „Viaţa vă iubeşte şi vă trimit binecuvântări infinite astăzi.” Trimite-le o binecuvântare şi oamenilor faţă de care eşti de obicei tentat să nu arăţi dragoste. Binecuvânteaz-o pe persoana pe care o judeci cel mai mult şi afirmă: „Viaţa ne iubeşte pe toţi.”

Binecuvântează-l pe acela cu care te cerţi cel mai des: „Viaţa ne iubeşte pe toţi.” Binecuvântează-l pe acela de care te plângi cel mai mult şi spune: „Viaţa ne iubeşte pe toţi.” Binecuvântează-l pe acela cu care eşti cel mai adesea în competiţie şi afirmă: „Viaţa ne iubeşte pe toţi.” Binecuvântează-ţi duşmanii, ca să nu mai ai niciunul. Rosteste următoarea afirmaţie: „Suntem cu toţii plini de iubire. Viața ne iubește pe toţi. În dragoste, toată lumea câştigă.”

Viata ne iubeste si le transmit azi tuturor binecuvantari infinite
Citește și :   ÎMI CREEZ PROPRIA REALITATE CU IUBIREA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: