Ești mult mai mult decât mintea ta. Crezi că mintea ta este cea care conduce ostilitățile – doar pentru că ți-ai antrenat mintea să gândească astfel. Poți oricând să o dezveți de această convingere sau să-ți programezi altcumva acest instrument pe care îl ai la dispoziție.

Mintea este o unealtă pe care să o folosești cum vrei tu. Felul în care iți utilizezi acum mintea e doar un obicei, iar obiceiurile, ca orice obiceiuri, se pot schimba – dacă dorim asta. Iar primul pas e să conștientizezi că este posibil să o faci.

Redu-ți la tăcere pentru o clipă vacarmul din minte și concertează-te asupra acestei idei : Mintea ta este un instrument pe care poți alege să-ș folosești cum vrei.

Gândurile pe care alegi să le nutrești iți crează experiențele de care ai parte. Când crezi că e greu ori dificil să-ți schimbi un gând sau un obicei, atunci alegerea pe care o faci creând acest gând va adeveri în cazul tău. Dacă, în schimb, alegi să-ți spui “îmi este tot mai ușor să fac schimbări” , atunci alegerea pe care o faci iți va adeveri chiar gândul în sine.

Citește și :   Anii mei de pe urmă sunt ani de aur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: