Mă iubesc și îi las și pe ceilalți să mă iubească

Să ne deschidem inima aşa încât să-i primim pe toți cu iubire, susţinere și grijă. Să ducem această dragoste şi către oamenii de pe stradă care nu au casă, nici unde să se ducă. Să ne împărtăşim dragostea cu cei care sunt furioşi, speriaţi sau suferinzi. Să le trimitem dragoste oamenilor care sunt pe cale părăsească planeta şi celor care au plecat deja.

Să le dăruim dragoste tuturor, indiferent dacă o acceptă sau nu. Să ne păstrăm întreaga planetă în inimă: animale, plante, oameni. Oamenii pe care suntem supăraţi sau care ne enervează, cei care nu fac lucrurile aşa cum vrem noi şi cei care manifestă ceea ce s-ar numi „rău” — să-i primim şi pe ei în inimă, pentru că, pornind de la sentimentul de siguranţă, să înceapă să descopere cine sunt cu adevărat.

Vizualizează cum pacea se răspândeşte prin toată lumea şi fii sigur că şi tu contribui la ea chiar acum. Bucură-te că poţi să faci ceva pozitiv pentru a ajuta. Conştientizează cât de minunat eşti. Acceptă că acesta e adevărul tău. Şi aşa şi este.

Ma iubesc si ii las si pe ceilalti sa ma iubeasca

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top