Afacerea noastră este o idee Divină născută de Unica Raţiune, creată din Dragoste Divină şi susţinută dc iubire. Fiecare angajat a fost atras de acţiunea dragostei – pentru că locul său divin este aici şi acum. Armonia Divină se află în noi toţi şi lucrăm împreună într-un mod productiv şi plin de bucurie.

Acţiunea iubirii e ceea ce ne-a adus pe toţi aici. Acţiunea Divină conduce fiecare aspect al afacerii noastre. Raţiunea Divină ne creează produsele şi serviciile. Iubirea Divină îi atrage spre noi pe cei care sunt ajutaţi de ceea ce facem noi cu atâta iubire.

Ne eliberăm de obiceiurile de a ne plânge de milă sau de a da vina pe cineva — acum ştim că subconştientul nostru creează circumstanţele din lumea afacerilor. Ştim şi susţinem că e posibil să conducem o afacere de succes bazându-ne pe principii Divine şi ne folosim cu iubire de uneltele noastre mentale pentru a ne trăi şi a experimenta viaţa din plin.

Refuzăm să fim limitaţi în vreun fel de gândirea umană. Mintea Divină e consultantul nostru în afaceri şi are pentru noi planuri la care nici nu am visat. Viaţa ne e plină de iubire şi bucurie — pentru că afacerea noastră este o idee Divină. Şi aşa şi este.

Citește și :   SUNT UNA CU ÎNTREAGA VIAȚĂ

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: