1. Fă-ți curaj să spui când ceva nu funcționează.
 2. Aruncă o privire asupra ta și întreabă-te: Dacă m-aș opri din creștere mâine, aceasta este persoana care aș vrea să fiu pentru tot restul vieții mele?
 3. Decide ce nu contează, astfel încât să îți poți investi timpul și banii în ceea ce contează.
 4. Gândește-te în mod regulat la modul în care ți-ai trăi viața dacă rețelele sociale nu ar exista, dacă nu ți-ai documenta fiecare mișcare sau dacă nu ai avea imagini lucioase, editate, cu care să te compari.
 5. Oprește-te din a gândi prea mult înainte de a lua o decizie.
 6. Nu-ți mai face griji cu privire la lucruri nesemnificative, cum ar fi dacă ești sau nu „gras”. Nimeni nu va veni la înmormântarea ta pentru a-ți binecuvânta viața, deoarece ai păstrat aceeași mărime de pantaloni. Cum arăți nu este o realizare.
 7. Nu încerca să ai cele mai nuanțate și complexe opinii mai mult decât încerci să fii cea mai amabilă și cea mai empatică persoană pe care o cunoști.
 8. Citește cărți.
 9. Învață cum să fii drăguț. Acesta este cel mai puternic hack al vieții și totuși cel mai trecut cu vederea. Învață cum să fii cu adevărat drăguț cu oamenii. Acest lucru te va duce mai departe decât orice altceva.
 10. Trăiește astfel încât moartea să nu aibă nimic de furat. Lasă totul pe masă. Nu-ți opri gândurile, dragostea, creativitatea pentru o altă zi. Această cale te va duce la a deveni o fracțiune din persoana care trebuia să fii.
 11. Nu mai spune că vrei să fii într-o relație pentru totdeauna și să fii într-una. Relația ta cu sufletul pereche este un lucru pe care îl construiești, nu ceva cu care te împiedici. Dacă nu-ți dai seama de acest lucru, vei fi dezamăgit permanent de persoana de lângă tine.
 12. Trăiește în limita posibilităților tale. Dacă nu înveți să faci asta când ai puțin, nu vei putea face asta nici când ai mai mult. Persoanele cu venituri mari pot fi, de asemenea, cele mai îndatorate și instabile din punct de vedere financiar, deoarece trăiesc întotdeauna doar puțin în afara a ceea ce își pot permite.
 13. Realizările nu îți schimbă viața, ci obiceiurile.
 14. Scrieți o declarație de misiune și folosiți-o drept ghid. Definiți-vă cele mai esențiale valori și asigurați-vă că gândurile, acțiunile și deciziile dvs. se aliniază cu ele. Așa puteți duce o viață cinstită.
 15. Învață să pleci din prietenii, relații, locuri de muncă și petreceri cu grație.
 16. Cere adevărul.
 17. Fii în disconfortul care te duce la obiceiurile tale proaste. Orice ar fi ceea ce te reține în viață este de fapt un simptom al unei nevoi nesatisfăcute. Află ce este și hrănește-l într-un mod sănătos.
 18. Recunoașteți modalitățile prin care arunci vina asupra altora. „Ceea ce iubești la oameni este ceea ce iubești despre tine; ceea ce urăști la oameni este ceea ce nu poți vedea în tine.”
 19. Învață să cauți un scop mai mult decât îți faci plăcere. Plăcerea nu îți schimbă viața, ci doar face disconfortul suportabil. Scopul face ca disconfortul să merite. Nu lăsa confortul să fie prima ta virtute.
 20. Eliberați-vă de iluzia că ceea ce vedeți pe Instagram este „viața reală”. Nu este „viața reală”. Este o vinietă foarte curată, aspirațională, photoshopată, filtrată.
Citește și :   Călătoriile îți vor schimba viața

Similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: