Fă-o să rămână, povestindu-i viața, și nu doar părțile bune, ci și părțile pe care ți-e frică să le cunoască, chiar și cele mai întunecate și ascunse secrete. Făcând acest lucru te vei putea apropria de ea în cel mai sincer mod.

Fă-o să rămână lăsând-o să te protejeze. Nu are nevoie ca tu să fii mereu puternic; ea vede umilința în slăbiciunea ta. Nu te teme de judecata ei, vrea să te ajute, nu să te rănească.

Fă-o să rămână, arătându-i cât este de importantă. Când îi subestimezi bunăvoința, ea observă și nu numai că observă, ci și o neliniștește. Și dacă pe ea o neliniștește faptul că nu prezinți nici un interes față de ea, ori va încerca din răsputeri să ii acorzi importanță, ori se va închide complet în sine.

Și probabil că îi vei adresa întrebări cu privire la ce ai greșit, dar nu-ți va spune pentru că va crede că pur și simplu aberează, însă dacă îi oferi dragostea pe care o merită, nu există nici un motiv pentru ea să se îndoiască sau să se îndepărteze, ci doar un alt motiv pentru ca ea să fie sigură că este exact unde ar trebui să fie.

Fă-o să rămână spunându-i cum te simți cu adevărat. Nu trebuie doar să spui ci să și arăți. Nu te preface că ești indiferent dacă ea este cel mai bun lucru care ți s-a întâmplat vreodată. Las-o să știe, pentru că este mai dureros să regreți lucrurile pe care nu le-ai spus niciodată decât să le spui și să fii dezamăgit de reacția ei.

Citește și :   Ce să faci când te plictisești? Peste 120 de idei care alungă plictiseala

Fă-o să rămână prin a fi prezent. Fii prezent când viața nu ar putea fi mai bună și nu pleca când se înrăutățește. Fă-o să simtă că ești dispus să fii de față în fiecare moment al vieții ei astfel încât să nu-și facă griji cu privire la faptul că ai putea să pleci vreodată.

Fă-o să rămână, dându-i motive să aibă încredere în tine.

Similare

3 thoughts on “Acesta este modul în care o faci să rămână!

  1. Cea mai mare gresala pe care un barbat ar putea-o face pentru a retine femeia iubita, este de a se deschide total fata de ea fara ca ea sa o faca fata de el. O femeie inteligenta si aparent frumoasa, este capabila sa transforme un barbat printr-o infinitate de siretlicuri sentimentale, reusind sa-l manipuleze cu usurinta pe cel sincer îndragostit si onest, însa niciodata un barbat, nu va reusi sa manipuleze o femeie inteligenta. Sfatul, meu pentru barbati este sa nu încerce niciodata sa opreasca o femeie care vrea sa plece din viata lui. Alegerile si deciziile în aceste decizii sunt decizii omenesti, personale, constiente sau inconstiente, urâte de Dumnezeu, de care fiecare personal este responsabil si si le asuma în toata libertatea.
    Un exemplu în acest sens este, Samson si Dalila ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: