Uneori, Dumnezeu spune nu, ca să te protejeze

Uneori, Dumnezeu spune nu, pentru că știe că lucrurile pe care ți le dorești din inimă ar putea fi cele care te vor distruge în cele din urmă. Oamenii de care ai mare nevoie ar putea fi cei care te vor dezamăgi de fiecare dată când au ocazia, cei care vor schimba felul în care gândești despre oameni sau despre iubire.

Uneori, Dumnezeu spune nu, pentru că vrea să te învețe importanța răbdării, și cum să valorizezi lucrurile pe care ceilalți nu le iau în calcul sau să înveți cum să stai pe propriile tale picioare, astfel încât să poți avea grijă de ceilalți atunci când cad sau să ai grijă de tine atunci când oamenii de care ai nevoie nu mai sunt în jurul tău.

Uneori, Dumnezeu spune nu, pentru că știe că, dacă spune da, nu vei crește cu aceeași înțelepciune, putere, perseverență și rezistență de care dai dovadă astăzi. Nu poți fi cea mai bună versiune a ta dacă nu ai parte de momente care să te oblige să faci față anumitor temeri, să te vindeci de anumite răni și să depășești anumite provocări. Nu vei fi acel gen de persoană care apreciază oamenii buni și știe să se ridice în fața celorlalți atunci când trec linia.

Uneori, Dumnezeu spune nu, pentru că vrea să ai credință, să te încrezi în înțelegerea universului, în el, chiar dacă nu ești întotdeauna de acord sau nu înțelegi de ce face lucrurile așa cum le face. Uneori, el spune nu, pentru că vrea să-ți analizezi mai departe viața, să-ți pui întrebări grele, să-ți regândești deciziile sau doar să conștientizezi dacă lucrurile pentru care te rogi sunt bune pentru tine sau poate doar ești îndrăgostit de iluzia acestora.

Citește și :   10 diferențe dintre băieți și bărbați

Uneori, Dumnezeu spune nu, pentru că vrea să te binecuvânteze cu lucruri mult mai bune decât ceea ce ceri. Uneori, NU, este un „ DA”, deghizat. Uneori, nu, este o surpriză minunată pe punctul de a se derula. Uneori, NU, este mai mult un „nu chiar acum” decât un NU complet. Uneori, NU, este doar un da amânat, dar ceea ce știu sigur este că rugăciunile sale fără răspuns, NU-urile sale sunt doar un alt mod de a te binecuvânta, fie prin eliminarea unui lucru care ar fi fost toxic pentru tine, fie așteptând să te binecuvânteze cu ceva mult dincolo de ceea ce ți-ai putea imagina vreodată.

Uneori, Dumnezeu spune nu, pentru că știe că lucrurile pe care ți le dorești din inimă ar putea fi cele care te vor distruge în cele din urmă. Oamenii de care ai mare nevoie ar putea fi cei care te vor

Similare

2 thoughts on “Uneori, Dumnezeu spune nu, ca să te protejeze

  1. “Dumnezeu vorbeşte însă când într-un fel, când într-altul, dar omul nu ia seama.”
    “Fi-va omul fără vină înaintea lui Dumnezeu ? Fi-va el curat înaintea Celui ce l-a făcut ?’ Dacă n-are încredere Dumnezeu nici în slujitorii Săi, dacă găseşte El greşeli chiar la îngerii Săi, cu cât mai mult la cei ce locuiesc în case de lut, care îşi trag obârşia din ţărână şi pot fi zdrobiţi ca un vierme !”
    Binecuvântari eterne si perene , drag Suflet frumos !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: