Fii răbdător și urmărește cum totul funcționează în cele din urmă în favoarea ta

Încearcă să ai răbdare și urmărește cum totul va funcționa în cele din urmă în favoarea ta, chiar dacă nu pare așa acum.

Pur și simplu fii răbdător și vei înțelege de ce unii oameni nu au fost meniți să rămână în viața ta. Vei vedea adevăratele lor culori, vei vedea cum îi tratează pe ceilalți oameni, vei vedea cum își gestionează propria viață și vei înțelege într-un final de ce acești oameni nu îți fac bine, de ce prezența lor în viața ta te-ar fi epuizat.

Doar încearcă să ai răbdare și karma va face dreptate în cazul tuturor persoanelor care te-au mințit în mod deliberat sau te-au trădat. Viața are un mod amuzant de a le oferi acelor oameni un gust din propriul lor medicament amar. Persoana care ți-a frânt inima și nu te-a respectat brusc suferă de același tip de trădare și pierdere prin care ai trecut tu și ciclul continuă. Trebuie doar să fii răbdător și să lași karma să facă treaba murdară.

Pur și simplu fii răbdător și tot ceea ce, odată nu era la locul lui, într-un final va fi, așa cum funcționează universul, nu vei primi dreptatea sau răspunsurile imediat și, uneori, s-ar putea să simți ca și cum șansele sunt stivuite împotriva ta și nimic nu pare să meargă în favoarea ta, dar toate se întâmplă la timpul lor. Răspunsul vine într-o dimineață aleatorie.

Doar încearcă să ai răbdare pentru că atunci când te grăbești și iei lucrurile în mâinile tale, uneori poți distruge minunata surpriză pe care universul o are pentru tine. Uneori nu așteptăm să vedem cum se vor desfășura lucrurile pentru noi, deoarece suntem prea obsedați să obținem imediat rezultatul pe care îl dorim. Vrem să-i pedepsim pe cei care ne-au rănit și să ne împăcăm cu cei care ne-au făcut să suferim, dar nu lăsăm universul să-și facă magia.

Dumnezeu veghează. Dumnezeu știe exact ce s-a întâmplat cu tine și cine ți-a făcut rău și care au fost intențiile lor și Dumnezeu știe cât ai suferit și el luptă luptele tale din culise. Nu-i va lăsa pe cei care te-au rănit în mod intenționat să alunece fără câteva vânătăi. El nu te va lăsa să pierzi toate acele luni sau ani pe care i-ai petrecut în agonie, te va răsplăti cu ceva ce nu ți-ai imaginat niciodată, ceva dincolo de cele mai sălbatice vise ale tale, pentru că așa lucrează Dumnezeu. El întoarce totul. Nimic nu va rămâne vreodată la fel. Durerea și pierderea vor fi în cele din urmă înlocuite cu fericire din abundență.

Pur și simplu încearcă să ai răbdare și urmărește cum credința ta în Dumnezeu și în mila lui îți vor oferi tot ce ți-ai dorit vreodată și  chiar și mai mult. Pur și simplu fii răbdător și urmărește cum Dumnezeu câștigă fiecare bătălie pe care ai crezut că ai pierdut-o.

Scroll to Top