Eu încă sper că într-o zi ne vom revedea…

Sper că într-o bună zi, în viitorul apropiat ne vom revedea și totul va avea sens. Vom râde de amintirile care înainte ne-au adus o suferință atât de mare și vom înțelege de ce a trebuit să se termine totul atunci.

Sper că vom fi într-un loc mai bun din puct de vedere psihic și emoțional. Pentru că eu cred că tot ce avem nevoie este timpul necesar să ne dezvoltăm și să realizăm în ce au constat acțiunile noastre.

Nu erai pregăit, și oricât de mult aș încerca să neg… nici eu nu eram. Uneori mi-aș fi pierdut mintea încercând să o înțeleg pe a ta, dar a fost frumos.

Poate într-o bună zi veți înțelege în cele din urmă că, dacă vrei să ajungi departe, nu ar trebui să mergi singur. Pentru că eu știu că tu ești încă în gândurile mele zilnice iar lucru acesta nu este o coincidență.

Trebuie să existe un motiv pentru care nu suntem capabili să stăm departe unul de celălalt. Poate pentru că nu erai doar o lecție. Poate pentru că încă ne e dor de noi.

Deci, poate că într-o zi povestea noastră va continua. Și vom avea energia necesară să continuăm de acolo de unde am plecat și nu vom renunța atunci când lucrurile se vor complica. Vom putea înțelege faptul că a fi diferiți nu face dragostea noastră să fie mai puțin reală sau să nu merite a lupta pentru ea.

Ne vom simți gata să riscăm totul. Poate că într-o zi ne vom face o mulțime de amintiri, amintiri pe care nu le vom uita niciodată. Poate într-o zi nu ne va mai fi atât de frică de dragoste.

Citește și :   Nu trebuie să-ți compari relația!

Sau poate că pur și simplu nu am fost făcuți unul pentru altul și tu vei rămâne o persoană specială pentru mine, persoana care mi-a arătat ce este dragostea adevărată. Vei fi acea persoană care va veni să mă viziteze din când în când în visurile mele, ca să pot vedea fericirea de care am avut parte odată.

Vei fi acea persoană care a venit în viața mea atât de neașteptat, atât de dornic, încât să-mi deschid mintea într-o lume cu totul nouă. Poate că tu ești alesul pentru mine, dar nu sunt eu aleasa pentru tine….

Așa că, chiar dacă nu suntem destinați să fim împreună, voi vrea întotdeauna să fim. Vei fi întotdeauna cel care a scăpat, principala mea sursă de inspirație pentru postările mele…

Eu încă sper că într-o zi ne vom revedea…

Similare

One thought on “Eu încă sper că într-o zi ne vom revedea…

  1. Tot ce începe în întregul univers,
    În timp expira, se-nvecheste si uzeaza.
    Doar dragostea de EL da vietii sens,
    Ea e atemporala, misca si creaza…

    Fiti binecuvântate, Suflete dragi si iubitoare !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: