8 martie reprezintă ziua internaţională a femeilor. Această sărbătoare este o zi în care avem prilejul de a ne arăta pretuirea faţă de persoanele care ne-au dat viaţă şi care ne fac existenţa mai frumoasă. Vă ofer o selecţie a celor mai frumoase urări de 8 martie, din care vă puteţi inspira.

 1. Tu ai adus în calea mea fericire, bunătate şi dragoste. Mulţumesc pentru lecţiile de viaţă pe care mi le-ai dăruit. De la tine am învăţat că pot fi sensibilă, dar şi puternică, în acelaşi timp. În această zi de primăvară îţi adresez un gând bun şi curat, dar şi un mărţişor din suflet. La mulţi ani, mamă!
 2. Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu.
 3. Îţi sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper ca dragostea mea să îţi umple  viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La mulţi ani, mama mea scumpă!
 4. Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mamă! La mulţi ani!
 5. Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. La mulţi ani, mami!
 6. Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea!
 7. O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!
 8. Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mami!
 9. Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!
 10. Scumpa mea mămică! Deşi ştiam că primăvara este un anotimp închinat iubirii nu l-am sărbătorit niciodată ca atare. Dar primăvara asta este atât de îmbietoare, totul renaşte şi odată cu natura simt renăscând şi sentimentele mele pentru tine, care sunt mai puternice ca oricând. Fiecare primăvară care a trecut peste noi a lăsat în viaţa noastră un strop de viaţă, de vitalitate şi de voie bună. Toate astea nu ar fi însemnat nimic dacă nu ai fi fost alături de mine. Tu eşti cea care mi-a transformat zilele într-o primăvară, tu eşti cea care atunci când mi-a fost rău ai fost alături de mine şi m-ai încurajat, tu eşti cea care când mi-a fost bine m-ai încurajat să merg spre mai bine. M-am gândit să-ţi mulţumesc pentru darurile minunate pe care mi le-ai făcut de-a lungul timpului şi am ales această comoară în care am închis toată dragostea mea pentru tine şi o rază de soare din primăvara asta frumoasă. Te iubesc, mami!
 11. Mamă, cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis, cea mai dulce voce, cea mai grea durere. Mamă, lacrimă târzie, veşnică icoană, înger de-nălţare, candelă a vieţii care nu se stinge, care luminează şi pe veci veghează! La mulţi ani de 8 martie, te iubesc!
 12. Eşti îngerul meu păzitor, umbrela mea atunci când plouă, haina ce ma apară de frigul dinăuntrul meu şi din afară. La mulţi ani, mămico!
 13. Ziua de 8 martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, mamă!
 14. Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă! La mulți ani!
 15. Mama! Ce cuvânt simplu…ce semnificație mirifică…Mama e cea care îți dă viață,te învață primii pașii în viață, primele cuvinte…ea te învață tot ce e important în viața ta! Prețuiți-o până o mai aveți! Mama e îngerul nostru păzitor. La mulți ani.
 16. Iți doresc ca răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat, te iubesc!
 17. Mamă, ce-aș putea să-ți dăruiesc de ziua ta când nimic din lumea asta nu poate răsplătii dragostea ta, nimic nu m-ar putea răscumpăra de la tine. Eu nu vreu să mă răscumpăr, eu doresc să îți rămân dator pentru tot restul vieții și să mă străduiesc să-ți răsplătesc iubirea.
 18. Au trecut anii peste tine mamă ca ninsorile peste munți și ai ajuns acum acolo sus unde zăpezile nu se mai topesc și părul tău rămâne nins. Ești măreață că munții acuma și în tine ne avem izvoarele noi toți copii tăi, asta vreau să-ți aduc aminte atunci când regreți că am ajuns departe de tine.
 19. Există o singură ființă pe lume față de care vom rămâne întotdeauna datori: “Mama”
 20. Azi uită cine ești și trezește-te la viață odată cu natură. Fii un fluture zglobiu și așează-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senină ca infinitul. La mulți ani, floare a primăverii!
 21. Primăvară să-ți înmiresmeze inima și sufletul cu parfumul florilor ei neasemuite. În această primăvară o să rog toate florile să zâmbească pentru tine. La mulți ani de 8 Martie!
 22. Brațele mamei sunt făcute numai din iubire, și de aceea copiii adorm atât de ușor în ele. La mulți ani, mami!
 23. Dacă s-ar sărbători o zi pentru fiecare lucru pe care l-ai făcut pentru mine, ar fi ziua ta în fiecare zi! Mulțumesc, mamă!
 24. Te iubesc ca pe o mamă, te respect ca pe o femeie și am încredere în tine ca într-o prietenă. Insemni atât de mult pentru mine, dragă mamă!
 25. Cel mai bun medicament din lume este îmbrățișarea unei mame!
 26. Mulțumesc, mamă, pentru că-mi amintești mereu de tot ce e mai important în viață. Iar azi… ești tu! La mulți ani, mamă!
 27. Mă simt în siguranță în această lume pentru că am învățat că, orice ar fi, vei fi acolo pentru mine să mă păzești și să mă ridici când cad. Te iubesc, mamă!
 28. Pentru ziua ta, mămico, îți trimit un ghiocel. Cât de mic îl vezi, cuprinde toată primăvară-n el. La mulți ani de 8 martie!
 29. La mulți ani! Pentru cea mai bună mamă din lume, pentru persoană care are întotdeauna rezervat un zâmbet pentru mine!
 30. Tu ești pentru mine o femeie frumoasă, o prietenă specială și o mamă minunată. Mă simt mândră și norocoasă pentru că ești mama mea. La mulți ani!
 31. Îți urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare câmp de verdeață si… de dragostea mea necondiționată. La mulți ani, draga mea mamă!
 32. Mama este un cuvânt atât de special. Cel mai iubit cuvânt dintre toate. Mamă, tu ești pur și simplu miracolul meu. 8 Martie fericit!
 33. Mamă, ești o binecuvântare pentru mine! La mulți ani de 8 Martie!
 34. Mamă, tu ești primăvara mea, pentru că ai adus soarele cu lumina zâmbetului tău!
 35. Mama mea este cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată. Tot ce sunt îi datorez mamei mele. Tot succesul meu în viață, educația mea morală, intelectuală și fizică provin de la ea. La mulți ani, scumpă mamă!
 36. Mama e primul cuvânt. E cuvântul cel mai înălțator și un sentiment de dragoste ne învăluie chipul de fiecare data când îl rostim. Te iubesc!
 37. Mama, cu privirea ei blândă și ocrotitoare, ne urmărește fiecare pas al vieții, ne sprijină la greu, ne dă un sfat când avem nevoie, e umărul pe care plângem la greu și alături de care ne bucurăm în momentele fericite.
 38. “La mulți ani” de ziua mamei înseamnă mai mult decât flori și cadouri. Înseamnă să spui “multumesc”, înseamnă să spui “te iubesc”.
 39. Am trimis de 8 Martie un buchet de flori celei mai frumoase flori din lume, ție mamă!
 40. Îmi iubesc mama la fel cum copacii iubesc apa și soarele – ea mă ajută să cresc, să prosper și să ating cele mai mărețe înălțimi. La mulți ani, mami!
Mesaje de Ziua Mamei

Similare

One thought on “Mesaje de Ziua Mamei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: