Am invatat că atunci când lacrimile se usucă, ochii tăi vor vedea în sfârșit adevărul. Ochii tăi vor dezvălui în sfârșit că ai fost atât de orb să vezi sau să crezi. Ei îţi vor arăta ceea ce contează cu adevărat. De ce lucrurile s-au întâmplat într-un anumit fel și de ce uneori trebuie să plângem pentru a spăla toate minciunile pe care ni le-am spus.

Am învăţat că atunci când durerea dispare, vei înțelege lecția. Vei înțelege scopul. Vei înțelege de ce trebuia să treci prin momente dificile. În cele din urmă vei folosi durerea cu înțelepciune. În cele din urmă vei înțelege că durerea ta te-a făcut o persoană mai bună. Durerea ta va fi o binecuvântare în deghizare.

Am învăţat că dacă ai credință în Dumnezeu, lucrurile vor avea mai mult sens. Nu vei fi atât de agățat de greșelile sau eșecurile tale. Nu vei fi atât de atașat de calendar, planuri și obiective. Nu vei fi atât de distrat de ușile închise, nici de sfârșituri, nici de „la revedere”. Vei învăța pur și simplu cum să trăieşti fără să ai  așteptări de la viaţă.

Am învăţat că lucrurile care nu au funcționat, vor funcționa în cele din urmă. În alt an, cu o altă persoană, într-un alt oraș, într-un mod neașteptat. Nimic nu rămâne același pentru totdeauna. Nu vei fi întotdeauna blocat într-o rutină. Nu te vei simți mereu pierdut. Nu vei fi mereu singuratic. Nu vei simți mereu că ceva nu-ți aparține. Există un timp pentru toate. Ţi se vor împlini toate dorințele. Vei fi fericit.

Citește și :   Moartea - motivația de a trăi

Am învăţat că viața nu este mereu ușoară și nu trebuie întotdeauna să se adune. Într-un fel, se adună, după ce se destramă. Cumva îţi aduce seninătate după ce ţi-a adus atâtea furtuni.

Am invatat că viaţa nu este mereu uşoară, dar merită trăită !
Am invatat că viaţa nu este mereu uşoară, dar merită trăită !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: