Atunci când simți nevoia să renunți la tine însuți…

Atunci când simți nevoia să renunți la tine însuți amintește-ți următoarele aspecte esențiale:

 1. Meriți să simți aceeași dragoste pe care o dăruiești. Sper că știi că dragostea ta este apreciată. Sper să conștientizezi faptul că meriți să fii iubit doar pentru simplul fapt că exiști.
 2. Nu toate schimbările pozitive se simt pozitive la început. Sentimentele negative nu sunt egale cu rezultatele negative. Ai încredere în inima ta, căci aceasta te va ghida spre locul corect. Schimbarea tot va avea loc la momentul potrivit.
 3. Trebuie să crezi că încă mai ai suficient timp pentru a-ți atinge toate obiectivele pe care ți le-ai propus. Ai timp suficient să faci ceea ce ți-ai dorit dintotdeauna să faci. Ai timp să te îndrăgostești de persoana potrivită care să te iubească exact așa cum meriți să fii iubit. Ai timp să îți dai seama ce îți dorești să faci cu această viață prețioasă. Ai timp să renunți la oamenii care nu sunt buni pentru tine. Există timp.
 4. Este în regulă dacă nu te poți descurca cu toate astăzi. Se întâmplă multe și este în regulă să simți totul profund. Este în regulă să te simți obosit. Este în regulă să te simți distras. Fă ce poți.
 5. Nu lăsa acțiunile altuia să te convingă că nu ești suficient de bun. Fă o pauză atunci când te gândești prea mult. Fă un pas înapoi și gândește-te cât de incredibil este să exiști pe această frumoasă planetă. Ești suficient de bun în tot ceea ce faci și oricine ai fi în viața asta pentru că ai fost ales să fii aici. Chiar acum. În acest timp. Tu aparții acestei lumi.
 6. Tu ești motivul pentru care cineva crede în bunătatea oamenilor. Tu ești motivul pentru care cineva crede că oamenii buni și autentici există. Îți mulțumesc pentru că exiști.
 7. Ar trebui să fii atât de mândru de tine pentru că ți-ai onorat intuiția. Poate fi greu acum, dar veți simți împlinirea din decizia ta de a te elibera de toată energia negativă. Te rog, nu fi dur cu tine însuți pentru că nu ți-ai onorat imediat intuiția. Ești acolo unde ar trebui să fii.
 8. Ești atât de iubibil. Meriți atât de multă iubire care să îți umple întreaga ființă. Nu ești mai puțin iubit din cauza greșelilor tale. Iartă-te. Meriți să iubești fiecare parte din tine. Iubirea te găsește mereu. Iubirea este întotdeauna în tine. Du-te la inima ta. Spune „Te iubesc și te ascult”. Cu cât vorbești cu mai multă iubire cu tine, cu atât vei experimenta mai multă dragoste.
 9. Meriți dragostea pe care o cauți. Iubirea te va găsi. Respiră profund, simte bătăile inimii și ai încredere că cel care îți este menit va veni la momentul potrivit.
 10. Respiră și continuă să respiri. Concentrează-te pe sunetul respirației tale. Concentrază-te pe senzația de respirație. Când nu te poți concentra pe nimic și mintea ta este plină de griji, respiră. În curând vei simți pacea.
 11. Vei ajunge întotdeauna să fii bine. Spune-ți asta când nu te simți bine. Chiar dacă nu o crezi, spune-o.
 12. Ești acolo unde trebuie să fii. Vei ajunge acolo unde vrei să fii.
 13. Ceea ce nu are sens acum va avea sens cândva. Nu suntem meniți să înțelegem totul. Ni se oferă întotdeauna cunoștințele de care avem nevoie atunci când este timpul să le avem.
 14. Te poți descurca mai mult decât crezi. Meriți să îți acorzi mai mult credit. Uită-te cât de departe ai ajuns. Uită-te cât de mult ai învățat.
 15. Nu ești prea în urmă. Ești acolo unde trebuie.
 16. Ești întotdeauna mai puternic decât crezi că ești. Oferă-ți spațiu pentru a nu face absolut nimic și doar recunoaște-ți puterea interioară.
 17. Îți vei găsi sufletul pereche la momentul potrivit. Nu este nimic în neregulă cu tine. A fi singur sau a nu avea relații romantice de succes nu reprezintă un eșec.
 18. Te descurci mai bine decât crezi că poti. Ai făcut atât de multe progrese.
 19. Poți, trebuie și ar trebui să continui. Acesta este semnul tău.
 20. Sper că știi că lumea este mai bună pentru că ești și tu în ea. Mulțumesc pentru că exiști.
 21. Chiar dacă există oameni care nu rămân în viața ta pentru totdeauna, poate ți-au făcut viața frumoasă într-o anumită perioadă și asta este important de reținut. Poate că frumusețea care vine din cunoașterea cuiva este frumusețea pe care o găsești în tine însuți.
 22. Dacă ai nevoie de ajutor, merită să ceri ajutor. Atâtor oameni le pasă de tine. Există persoane care vor să te țină de mână în timp ce te vindeci. Există cineva care te vor asculta și vor face tot ce le stă în putință pentru a se asigura că ești bine acum și mereu.
 23. Ai voie să te simți rănit. Dacă cineva te supără, anunță-l. Fii sincer. Ascunderea sentimentelor nu face decât să înrăutățească lucrurile.
 24. Continuă să ai încredere în drumul pe care te afli. S-ar putea să nu aibă sens chiar acum. S-ar putea să te simțiți copleșit dar așa îți vei găsi drumul.
 25. Nu-ți cere niciodată scuze pentru că te pui pe primul loc. Trebuie să ai grijă de tine înainte să poți fi în folosul altcuiva.
Scroll to Top