Notează pe hârtie. Notează fiecare moment și fiecare amintire. Scrie despre lucrurile care te fac să râzi și despre cele care te fac să plângi. Lucrurile care te interesează și te țin sănătos atunci când nimic nu pare să mai conteze. Scrie despre lucrurile triste, fiecare sfâșiere a inimii, pentru că acestea au fost deseori momentele în care ai simțit cel mai intens. Scrie despre durere și vremurile întunecate, momentele în care te-ai simțit pierdut, speriat și singur.

Scrie despre vremurile grele, vremurile în care te-ai simțit ruinat și ai fost spulberat într-un milion de bucăți. Scrie despre vremurile în care te-ai dezvoltat, despre vremurile în care cei pe care i-ai iubit s-au adunat în jurul tău pentru a fi iarăși toți, împreună.

Notează fricile, speranțele și visele; scrie despre lucrurile care îți aprind sufletul. Scrie despre micile momente, îmbrățișările calde și zâmbetele incomode. Scrie despre marile momente, călătoriile în țări îndepărtate și momentele în care ți-ai permis să explorezi lumi dincolo de ale tale, dar nu uita niciodată să scrii și despre lucrurile mici, momentele în care te-ai ridicat din pat dimineața chiar și atunci când nu ai avut chef. Scrie despre pașii mici și micile victorii pe care uiți adesea să le sărbătorești.

Scrie despre începuturile tale – prima ta dragoste, primul concert și primul sărut. Scrie despre gustul cafelei și discuțiile avute până noaptea târziu, de câte ori ai fost prea obosit ca să te trezești a doua zi dimineață. Notează munca și sarcinile, lucrurile pe care le-ai realizat pentru a ajunge acolo unde ești. Scrie despre momentele în care abia ai putut ține ochii deschiși pe măsură ce oboseala te-a copleșit. Scrie despre zilele însorite, precum și cele furtunoase, despre vremurile în care dansați în ploile abundente sau doar priviți în timp ce ploaia vă bătea fereastra.

Citește și :   Esența feminină întruchipează energia

Scrie despre melodiile care ți-au făcut pielea de găină. Scrie despre muzica care te-a susținut și te-a ținut în vremurile când te destrămai. Scrie despre filmele care te-au dus pe planete și lumi îndepărtate dincolo de imaginația ta. Scrie despre fiecare persoană care ți-a afectat viața, despre cele care au rămas și despre cele care nu. Scrie despre cei care ți-au frânt inima și cei care au reparat-o.

Scrie des și scrie peste tot, văzând lumea cu ochi noi, deoarece fiecare moment, persoană și oraș are o poveste. Scrie pasionat și fervent, detaliind totul, de la plictisitor la interesant. Scrie până când nu mai poți scrie și chiar și atunci, nu înceta niciodată să scrii.

%d bloggers like this: