Cum poți găsi speranța

1.Retrăieşte amintirile.

Când simți că prezentul tău este plin de durere, fugi în trecutul tău. Gândeşte-te la toate vremurile bune pe care le-ai avut cu prietenii și apoi sună-i pentru a le aminti despre amintirile voastre. Aminteşte-ţi că ai fost fericit o dată și vei fi fericit din nou, în curând.

2.Citește citate inspiraţionale.

Când te simţi pierdut, căută pe alții să te călăuzească. Ascultă discursuri de inspirație, căută citate inspiraţionale, apoi împărtăşeşte-le cu cei dragi. Poți chiar să setezi cele mai motivaționale citate ca screen savere, astfel încât să te simți plin de speranță de fiecare dată când porneşti calculatorul.

3.Fă activităţi fizice.

Este dificil să-ți păstrezi speranța vie când te agiți de amărăciune și ură. De aceea, ar trebui să te eliberezi de agresivitate făcând anumite activităţi fizice, cum ar fi kickboxing sau karate. Odată ce te poți relaxa și îţi poţi lăsa din nou corpul să respire, ar trebui să-ţi fie mai ușor să găseşti speranța.

4.Scrie o poveste înălțătoare.

Cuvintele tale te pot ajuta să găsești speranță, de aceea ar trebui să scrii o scurtă poveste despre cineva care trece prin lupte intense, dar este suficient de puternic pentru scăpa cu viață. Cineva care este atât de puternic din punct de vedere mental ca personajul principal din povestea servitoarei. Lasă-ţi personajele să-ţi dea speranță.

5.Poartă o conversație cu cineva în care ai încredere.

Chiar dacă pare că cineva le are pe toate , în adâncul lor pot suferii. Ei pot simți aceleași lucruri pe care le-ai simțit şi tu. Nu vei știi niciodată sigur dacă nu porţi o conversație cu ei. Împărtăşeşte-ţi temerile și încearcă să te calmezi. Ai putea găsi speranță în ochii celuilalt.

6.Uită-te la copii.

Când simți că ţi-ai pierdut speranţa, aruncă o privire în jurul tău. Dacă nu ai puterea să-ţi faci un viitor mai bun pentru tine, cel puțin fă-o pentru copii. Pentru ca ei să poată trăi o viață mai bună decât ai trăit tu. Pentru ca ei să poată face toate lucrurile pe care tu nu le-ai făcut niciodată.

7.Găseşte-ţi partea spirituală.

Poţi găsi speranță citind prin Scripturi, mergând la biserică, aderând la o fundație caritabilă și făcând parte dintr-o comunitate.

8.Petrece mai mult timp în natură.

Plimbă-te pe afară cu cineva pe care-l iubeşti și admiră frumusețea lumii. În timp ce admiri delicatețea ierbii și balansul frunzelor, aminteşte-ţi că eşti o parte a naturii. Că eşti conectat la toate. Și că ești la fel de frumos ca tot ce e în jurul tău.

9.Ascultă muzică.

În loc să asculți melodii triste, care te vor face să intri în depresie, ascultă muzică înălțătoare. Tipul de muzică care te va inspira să iei măsuri. Tipul de muzică care îţi oferă speranță veșnică.

10.Vizualizează-ţi viitorul.

Ia-ţi puțin timp să te gândeşti la toate schimbările pe care doreşti să le poți aduce în viața ta și în lume. Apoi gândește-te cât de fericit vei fi odată ce aceste poveşti devin realitate. Primul pas spre schimbarea viitorului tău este vizualizarea a ceea ce doreşti să se întâmple.

Cum poţi găsi speranţa

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top