Ochelari de soare damă, în funcție de forma feței

Dacă ți-ai dat de fiecare dată silința ca ochelarii pe care îi cumperi să ți se potrivească, însă ai eșuat, iată de ce. Este foarte important ca aceștia să fie aleși în funcție de forma feței. Nu orice model se va potrivi oricui, de asta să fii sigura. Chiar dacă aceștia te cuceresc prin stilul cărora pot fi asociați, nu te grăbi sa îi iei.

Dacă vrei să găsești o pereche de ochelari de soare dama care să te prindă bine, e cazul să te raportezi la forma feței tale. Pentru asta regăsești mai jos un scurt ghid pe care să îl ai în vedere. Cât despre locul unde găsești fără discuție modele variate dintre care să alegi, Pami.ro este o recomandare de top. Mai mult decât atât, în e-shop beneficiezi de prețuri foarte bune, deci toate conlucrează în avantajul tău.

Ochelarii potriviți în funcție de forma feței tale

E calea cea mai sigură pentru a alege o pereche de ochelari potriviți anatomiei feței tale. Iată deci de ce trebuie sa ții cont.

Forma rotunda

Pentru că pomeții tăi sunt mai pronunțați și ai o linie a bărbiei rotunjită, ți se vor potrivi cel mai bine ochelarii cu rame groase. Această formă a feței are ca particularitate aceeași formă circulară a bărbiei și în cazul frunții.

Cei mai potriviți ochelari în acest caz sunt cei cu rama dreptunghiulară. De asemenea, e de preferat să eviți ochelarii deschiși la culoare, respectiv pe cei cu rame subțiri.

Forma ovala

Iată forma cea mai avantajoasă, în sensul că iți permite să porți aproape orice tip de ramă. Acest lucru este posibil datorită liniei uniforme a bărbiei. Ca trăsături dominante ale feței, se remarcă pomeții ușor pronunțați, precum și o structură osoasă în armonie cu aceasta.

Așadar, oricare ar fi dimensiunea și forma lentilelor care ți-au captat atenția, înseamnă că îi poți achiziționa cu încredere. Singurul aspect de care trebuie să te ferești vizează lentilele supradimensionate. Acestea nu sunt pentru tine.

Forma pătrată

Pentru că dimensiunile feței sunt proporționate, definite de o linie a bărbiei aproape dreaptă, e bine să optezi pentru ochelari de soare damă cu rama ovală sau rotundă. Avantajul tău este că variantele colorate sunt ideale, deci le poți asorta ținutelor preferate.

Caută pe cât posibil să te ferești de ochelarii dreptunghiulari, dar și de ramele în culori deschise, uni.

Forma diamant

Cu o linie a frunții mică și pomeți pronunțați, poți obține echilibrul perfect cu ajutorul unor ochelari cu rame minimaliste sau chiar fără rame. In acest fel nu vei scoate în mod exagerat în evidență maxilarul ușor pronunțat și bărbia unghiulară.

Forma asemenea inimii

Ai deci o frunte pronunțată și o bărbie ascuțită. Trăsături frumoase, excelent completate de pomeții de asemenea pronunțați. Cum le poți pune elegant în evidență pe toate? Ei bine, ți se vor potrivi mănușă ochelarii de soare cu rame ovale sau rotunde. Recomandate sunt culorile deschise, în ideea de a reduce din aspectul ascuțit al bărbiei.

Cu toate aceste informații la îndemână, nu mai trebuie decât să alegi perechea potrivită de ochelari de pe pami.ro și să te bucuri de aceasta vară minunată.

Scroll to Top