Scrisoare pentru cea mai buna prietenă

Scrisoare pentru cea mai buna prietenă

Trăim în orașe diferite. Ne vedem foarte rar, dar distanța dintre noi nu ne-a slăbit prietenia. Încă ești cea mai bună prietenă a mea. Ești singura persoană pe care mă pot baza oricând, indiferent de situație. Îmi știi toate secretele, defectele, problemele, succesele, știi totul. Sincer, nu știu ce m-aș fi făcut dacă ne-am fi îndepărtat.

Îmi ești mai aproape decât orice prieten din jurul meu. Am prieteni care ar putea ajunge la mine în mai puțin de zece minute și totuși nu o fac. Ei nu mă verifică la fel de des ca tine. Nu își fac timp și nu le pasă atât de mult de mine, așa cum o faci tu.

Tu nu mă ignori niciodată. Îmi trimiți mesaje cu glume. Îți plac toate selfie-urile mele. Prezinți interes față de viața mea sentimentală. Mă etichetezi pe rețelele sociale. Mereu vrei să te asiguri că totul este în regulă, iar când nu este, încerci tu să faci să fie.

Chiar și la kilometri distanță, grija pe care mi-o porți este evidentă. Am parte de prieteni care trăiesc în același oraș și care mă fac să mă întreb dacă le pasă sau nu de mine. Ar fi ușor pentru ei să facă un efort să mă vadă, dar mă invită în oraș rar, și câteodată doar pentru a fi politicoși, nu pentru că asta doresc. În ciuda apropierii noastre, îi văd aproape la fel de rar cum te văd și pe tine, și mă bazez foarte puțin pe aceștia în comparație cu câtă bază îmi pun în tine.

Tu ești diferită. Tu îmi răspunzi la apeluri sau mesaje în orice moment al nopții. Îți pierzi somnul pentru a mă asculta și pentru a-mi oferi sfaturi atunci când am cea mai mare nevoie. Tu mă poți face să mor de răs printr-un singur mesaj decât oricine altcineva mă poate face să râd în persoană. Mă cunoști mai bine decât oricine.

Alți prieteni îmi pot fi aproape fizic, dar tu îmi ești întotdeauna alături emoțional și asta este tot ceea ce contează. Mă feliciți pentru succese și mă încurajezi când vine vorba de eșecuri. Nu m-ai lăsat niciodată să vorbesc rău despre mine. Mă complimentezi și îți pasă cu adevărat de fericirea mea.

În ciuda faptului că ar fi fost mult mai ușor să permiți prieteniei noastre să se estompeze, ai făcut un efort să păstrezi legătura cu mine . Ai fi putut să folosești scuze despre cât de ocupată poți fi și cât de greu este să menții o prietenie la distanță – și aș fi înțeles – dar tu ai ales să rămâi.

Mi-e dor de tine in fiecare zi. Urăsc distanța care se află între noi. Dar chiar și de departe, ești o prietenă mai bună decât oricine altcineva. Ești persoana mea preferată, prietena mea cea mai bună.

Scrisoare pentru cea mai buna prietenă

3 thoughts on “Scrisoare pentru cea mai buna prietenă”

  1. Superba si profunda este o prietenie adevarata, oricât de greu, si-n orice-nprejurare ea mereu se-arata. Un gând frumos de-ncurajare si o vorba buna, va proteja fiinta voastra, chiar daca distanta ar fi, de la pamânt pâna la luna ! 🙂
    Fiti binecuvântate Suflete îngemanate, dragi noua si minunate !

  2. Si “Noi” va multumim pentru cuvintele vesminte superbe, ale Sufletelor iubitoare, frumoase, elegante, curate…
    Fiti binecuvântati, pentru ca existati ! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top