Societatea ne spune că dragostea este reprezentată cu ajutorul mesajelor text care spun cuiva cât de singuri suntem. Societatea crede că dragostea este înfățișată prin aventuri de o noapte și legături inutile. Societatea definește iubirea ca fiind ceva prin care egoismul ne satisface propriile dorințe.

Save us PDF loveisaname

Nu ai timp? Salvează articolul ca PDF

Obosit? Descarcă articolul PDF pentru a citi mai târziu

Relațiile din zilele noastre sunt centrate mai degrabă pe conexiunile fizice decât pe cele emoționale.

Societatea crede că dragostea este de unică folosință.

Dragostea a devenit simbolizată prin mesaje text și apeluri telefonice. Dragostea este afișată cu ajutorul postărilor de  pe Instagram, Facebook sau  Snapchat-uri unde toată lumea se holbează la un ecran.

Dragostea, în acest secol, se orientează către o persoană care te-a rănit, manipulat și mințit, spunându-ți ție și altora din jurul tău că așa arată dragostea și că aceasta se va îmbunătăți în timp.

Oamenii au încercat să se convingă că suferința și dezastrul reprezintă, de fapt o  „dragostea dificilă”. Dragostea și durerea au devenit cuvinte interschimbabile.

Ce s-a întâmplat de nu ne mai scriem reciproc scrisori de dragoste? De ce nu ne mai ținem de mână atunci când mergem pe stradă alături de cineva despre care spunem că vrem să ne petrecem tot restul vieții? Ce s-a întâmplat de nu mai încercăm să ne cunoaștem înainte de a ne  urca în patul celuilalt la prima întâlnire?

Societatea noastră ne învață că ar trebui să fim mândri de numărul de persoane cu care ne-am culcat. Societatea spune că îmbrăcămintea, într-un anumit fel, va face pe cineva să ne dorească. Societatea ne spune să iubim în felul nostru, dar nu ne permite să definim ce este iubirea.

Citește și :   Sper să fii anul schimbării!

Oamenii s-au speriat să se îndrăgostească. Știați că aproape jumătate din căsătorii se termină în divorț? Societatea noastră ne-a învățat că este în regulă să plecăm, chiar dacă promitem că nu o vom face niciodată.

Nu mai permiteți societății să definească dragostea! Începeți să scrieți din nou scrisori de dragoste și să aveți conversații lungi în cafenele. Începeți să realizați că nu trebuie să deveniți imediat intim cu cineva pentru a-l face să se îndrăgostească. Dragostea vă poate face să vă simțiți întregi și vă poate face să vă simțiți autentici; poate de aceea dragostea este atât de copleșitor de frumoasă.

Dragostea este frumoasa. Dragostea este specială. Dragostea este cel mai bun lucru care vi se poate întâmpla vreodată. Nu mai permiteți ca dragostea să fie definită de această societate deteriorată.

Similare

%d bloggers like this: