Patru ani mi-ai irosit timpul și am pierdut atât de multe din cauza ta. Timp de 4 ani m-ai făcut să dau curs unui joc pe care nu aveam cum să-l câștig niciodată. Continui să învăț să renunț la ceea ce nu pot schimba. Nu pot schimba ceea ce ai făcut și nici nu trebuie să dau socoteală pentru deciziile tale. Trebuie să-mi asum doar propriile decizii.

Chiar dacă m-ai înșelat și m-ai mințit, încă îți doresc binele. Eu nu sunt o persoană plină sau consumată de ură. Ești atât de nesigur pe tine și, în sfârșit, mi-am dat seama că acțiunile tale au depins doar de tine și nu au avut deloc de-a face cu mine.

Am rănit și am îndepărtat atât de multe persoane, permițând manipulării tale să-mi întrerupă viața și mi-am dat seama că nu vreau să fiu ca tine. Spui că te simți remușcat, dar sincer nu cred că o faci, nu cred că știi cum. Sunt mai supărată pe mine însumi pentru că am crezut în cineva care nu a avut niciodată intenții bune.

Ai afirmat că am fost/suntem prieteni, dar cred că nu realizezi ce înseamnă un prieten de fapt sau cum să fii unul. Prietenii nu se descurajează sau batjocoresc doar pentru a se simți bine. Prietenii sunt întotdeauna acolo când ai nevoie de ei – tot timpul nu doar când e convenabil.

Poate că vei trata mai bine pe altcineva, ținând cont de faptul că ai distrus atât de multe reputații cu drama pe care ai adus-o în viața lor. Îți doresc tot binele din lume și să ai parte de tot ce îți dorești, pentru că sunt mai fericită de când tu nu mai faci parte din viața mea.

Similare

One thought on “Sunt mai fericită acum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: